Geplaatst op: 30/03/2023

Lenteschool in de meivakantie

Het is lente, het zonnetje schijnt al voorzichtig en dan komt er altijd een soort versnelling in het schooljaar. Bijna april, bijna Pasen, bijna meivakantie, dus bijna de AFTER'S COOL Lenteschool!

Lenteschool in de meivakantie

Het was vorig jaar een (serieus) feestje, dit jaar weer.

Even extra oefenen met de onderdelen die de kinderen lastig vinden, kennismaken met de vraagstelling op deze toetsen en daarna met zelfvertrouwen de toetsen in! Tijdens de lenteschool gaan we hiermee aan de slag. We werken aan de kernvakken rekenen, spelling en begrijpend lezen.

We bieden deze vakantie ook begeleiding aan leerlingen buiten groep 6 en 7 of aan kinderen met een speciale hulpvraag. Zit uw kind in groep 5 en wil graag goed voorbereid de eindtoets in? Zit uw kind in groep 8 en wil zich extra voorbereiden op de middelbare school door middel van een brugklastraining? Dat kan! We gaan hiervoor samen kijken naar de mogelijkheden.

De AFTER’S COOL lenteschool in het kort:
* De lenteschool vindt plaats van maandag 1 tot en met woensdag 3 mei
* Dagelijks van 09.30 - 12.00 uur
* Hulp bij moeilijke toetsonderdelen zoals begrijpend lezen, rekenen en taal/spelling
* We werken aan zelfvertrouwen
* In kleine groepjes met een vaste studiecoach
* Kosten: € 120,-
* De lenteschool vindt plaats bij een aantal AFTER’S COOL vestigingen: Haarlem, Den Haag, Oegstgeest, Rotterdam en Amsterdam.


Hard werken en leren zo leuk mogelijk maken. Dat willen wij al onze leerlingen laten ervaren, zelfs in de vakantie!

Zijn er nog vragen of wil je jouw kind aanmelden voor de lenteschool, laat het Femke weten (organisator) via lenteschool@afterscool.nl of 06-58071283 (appen kan ook!).