Online huiswerkbegeleiding
met ons (t)huiswerkpakket

Vind je het lastig om te plannen of weet je niet altijd hoe je bepaalde vakken aanpakt? Ben je niet altijd gemotiveerd om op tijd te beginnen met leren voor je toetsen? Of zit je in de brugklas en kan je wel wat extra hulp gebruiken?

Met onze online huiswerkbegeleiding ontzorgen we graag door te helpen bij het plannen, het leren leren en het inhoudelijk ondersteunen bij jouw schoolwerk. Dit alles op de positieve AFTER’S COOL-manier waardoor je na school gemotiveerd aan de slag gaat. Aan je eigen bureau of keukentafel. Voor de online huiswerkbegeleiding maken we gebruik van videobellen en whatsapp. We hebben hiervoor een goede en duidelijke handleiding voor de leerlingen.

Online huiswerkbegeleiding<br />
met ons (t)huiswerkpakket

''De online huiswerkbegeleiding is heel goed bevallen. En wat hebben jullie toch fijne medewerkers. Tot nu toe is onze zoon steeds heel blij met het contact. Hij wordt verder geholpen in zijn leren, maar het is ook echt goed voor zijn zelfvertrouwen. Dank!''

Joyce, moeder van Daan (14 jaar)

(T)huiswerkpakketten

Hulp bij 'je schoolwerk weer op de rit krijgen en houden'
Hulp bij 'je schoolwerk weer op de rit krijgen en houden'

€ 99,-

Eerste week 50% korting

 • De begeleiding is 2,5 à 3 uur per dag (ca. € 13,- per uur).

 • Onze coördinator analyseert en helpt jou zelfstandig te worden.

 • We maken samen iedere week een gedetailleerde weekplanning.

 • Iedere AFTER’S COOL-dag maken we een plan van aanpak.

 • Je bent (online) aanwezig op jouw vaste AFTER’S COOL-tijden.

 • We volgen of het goed gaat: je huiswerk wordt bekeken en overhoord.

 • Je kunt al je vragen stellen en wordt inhoudelijk geholpen.

 • We koppelen dagelijks jouw vorderingen terug aan je ouders.

 • Jouw coördinator en de begeleiders zorgen ervoor dat je je schoolwerk goed bijhoudt en toewerkt naar zelfstandigheid. Zodat je vervolgens met goed vertrouwen, zonder achterstand, verder kan. We houden je gemotiveerd en werken aan je zelfvertrouwen en zelfstandigheid!

Bijspijkerhulp voor je moeilijkste vakken
Bijspijkerhulp voor je moeilijkste vakken

€ 129,-

Eerste week 50% korting

 • We gaan samen aan de slag voor jouw 2 of 3 moeilijkste vakken, je krijgt 3 uur individuele bijles à 43,- per uur.

 • We geven extra oefentoetsen en overhoren de stof.

 • Je kan onbeperkt vragen stellen over al je vakken, heel laagdrempelig.

 • Je maakt een leerstijlentest en we gaan aan de slag met leerstrategieën. Hierbij gebruiken we onze ‘Leren doe je zo’-methode’. Deze methode is gebaseerd op de top 5 effectieve bewezen strategieën.

 • We koppelen na elke bijles jouw vorderingen terug aan je ouders.

 • We zorgen ervoor dat je een stevige basis hebt voor de vakken en bijblijft bij wat er op school behandeld wordt, zodat je het schooljaar goed doorloopt.

Hulp op maat met zelfgekozen bouwstenen
Hulp op maat met zelfgekozen bouwstenen

€ 0,-

Prijs nader te bepalen

 • We combineren huiswerkbegeleiding en bijles om je zo goed mogelijk bij te spijkeren en vol vertrouwen het schooljaar doorloopt.

 • Alle bouwstenen uit pakket 1 en 2 zijn mogelijk.

Andere mogelijkheden naast onze online huiswerkbegeleiding

Online bijles

Wil je leren hoe je dit vak nu echt goed kunt aanpakken? Ben je op zoek naar dat ‘Oh, werkt dat zo?!’-moment? Tijdens een online bijles werken we hier samen aan! Een bijles is een intensieve vorm van begeleiding waarbij de begeleider en jij samen 1-op-1 vakinhoudelijk aan de slag gaan. Als je weet hoe je de leerstof moet aanpakken, dan lukt het ook om er zelf verder mee aan de slag te gaan. In een bijles werk je hier dus actief aan. Gewoon aan je eigen bureau of keukentafel en heel flexibel in te plannen.

Online remedial teaching

Al sinds 2010 helpt ons team van remedial teachers leerlingen met hun schoolwerk, ook online. Online remedial teaching biedt uitkomst als leren niet vanzelf gaat; het voorkomt en verhelpt leerachterstanden. Ouders merken dat door een traject hun kind meer zelfvertrouwen krijgt en dat de gerichte aandacht op één onderwerp echt helpt. Onze online lessen zijn makkelijk te plannen en leerlingen vinden het vaak fijn om achter hun eigen bureau of keukentafel aan de slag te gaan.

Online bijles
Online remedial teaching

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze online begeleiding?
Meer weten over onze online begeleiding?

Via dit formulier kan je direct een proefmiddag afspreken of telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

 • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
 • Op korte termijn en flexibel in te plannen.
 • We zorgen voor de beste match, inhoudelijk en persoonlijk.
 • Betere cijfers, meer zelfvertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?
Toestemming*