Onze vestiging
Amsterdam-Oost

Welkom bij mijn Lyceo/AFTER’S COOL-vestiging in Amsterdam-Oost. Hopelijk kan je hier al veel antwoorden op jouw vragen vinden. Wil je graag meer informatie, neem dan contact met mij op en ik help je verder met advies, het maken van een afspraak voor een proefmiddag of een kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom op mijn vestiging in Watergraafsmeer, loop gerust eens binnen. We zitten op de 3e verdieping van een prachtige locatie aan de Linnaeushof waar gewerkt wordt in grote, lichte en gezellige ruimtes.

Josie Wessel
Josie Wessel

Vestigingscoördinator Amsterdam-Oost

Amsterdam-Oost
Amsterdam-Oost
Amsterdam-Oost
Amsterdam-Oost
Amsterdam-Oost
Amsterdam-Oost
Amsterdam-Oost

Alle details op een rijtje

Locatie

Linnaeushof 6, 1098 KH Amsterdam

Contactpersoon

Josie Wessel

Openingstijden

Gaat open om 14:00

Telefoonnummer

06-14304672

Contact via WhatsApp

Direct appen

Routebeschrijving

"Hij is erg vooruit gegaan; halverwege het schooljaar had hij het door: hoe te leren en voor te bereiden. En hij is dol op iedereen!

Moeder van Boris

Leren met aandacht!

Op een mooie locatie in Amsterdam-Oost (Watergraafsmeer) in een ruim pand, verzorgen wij dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, trainingen en remedial teaching voor zowel leerlingen van de basisschool als voor middelbare scholieren. Er is meer dan genoeg ruimte en deze Amsterdamse vestiging heeft een warme en gezellige uitstraling met industriële accenten en er is veel gebruik gemaakt van duurzame materialen. AFTER'S COOL maakt deel uit van het landelijk kennisnetwerk van Lyceo, waarin jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders samenkomen.

Huiswerkbegeleiding

Met veel aandacht, een goede planning, onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode en de beste inhoudelijke hulp krijg én houd je jouw schoolwerk op de rit en haal je mooie resultaten.

Bijles

Voor je lastige vakken kan je kiezen voor een bijles en ga je aan de slag met de basis én de stof die je nu moet kunnen beheersen. Je kan al je vragen stellen en krijgt extra uitleg.

Bijles basisschool

Een bijles basisschool is gerichte aandacht voor jouw zoon of dochter op de onderdelen van school die niet altijd vanzelf gaan. Samen bepalen we waar de focus moet liggen. Meer bij rekenen of spelling of misschien juist bij begrijpend lezen of Engels?

Remedial teaching

Juf Janny, Rianne, Naomi en nog heel veel andere AFTER’S COOL superjuffen helpen leerachterstanden te voorkomen en te repareren. Met een duidelijk handelingsplan, meetmomenten en veel contact met ouders.

Diagnostiek

Leren gaat soms niet vanzelf. Een leerling kan moeilijkheden in het leren ondervinden door verscheidene oorzaken. De diagnostiekafdeling van AFTER’S COOL heeft diverse onderzoeken in huis waarmee wij samen met leerlingen, ouders en school de ontwikkeling in kaart brengen.

Huiswerkbegeleiding
Bijles
Bijles basisschool
Remedial teaching
Diagnostiek

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Prijzenoverzicht van onze vestiging

Wij adviseren om te starten met 3 of meer dagen huiswerk- of examenbegeleiding per week. Op die manier kunnen we veel structuur aanbrengen en veel beetpakken met de leerling. Er is sneller effect door de begeleiding op het gebied van plannen, leren leren en schoolresultaten. Wij zijn flexibel in het op- en afbouwen van het aantal dagen.

Wij hanteren bij huiswerkbegeleiding 10% broertje/zusje korting.

Bepaal jouw tarief in 30 seconden

Kies je voor basisschool of middelbare school?

In welke dienst ben je geïnteresseerd?

In welke klas zit je?

Maakt AFTER’S COOL voor jou het verschil?

Onze vestigingscoördinator staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Josie Wessel
Josie Wessel

Vestigingscoördinator Amsterdam-Oost

06-14304672 amsterdam-oost@afterscool.nl Direct appen
Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Via dit formulier kan je direct een proefmiddag afspreken of een terugbelverzoek achterlaten voor Josie Wessel.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).

  • Meetbaar effect.

  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).

  • Meer zelfvertrouwen in de klas, blij aan de keukentafel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*