Onze vestiging
Haarlem-Zuid

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij mijn AFTER’S COOL vestiging in Haarlem! Hopelijk kan je hier al veel antwoorden op jouw vragen vinden. Als je meer informatie wilt dan kan je natuurlijk contact met mij opnemen, dan help ik je graag verder met bijvoorbeeld het maken van een afspraak voor een proefmiddag of een kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je ook van harte welkom op mijn vestiging in Haarlem-Zuid, loop gerust even binnen. We zitten op de 1e verdieping van een prachtig pand (De Houtwachters) in het Haarlemmerhoutkwartier aan de rand van Heemstede. Hier werken we in grote, sfeervolle ruimtes waar veel licht naar binnen komt.

Jente Harmsen
Jente Harmsen MSc

Vestigingscoördinator Haarlem-Zuid en leerlingcoach

Haarlem-Zuid
Haarlem-Zuid
Haarlem-Zuid
Haarlem-Zuid

Alle details op een rijtje

Locatie

Claus Sluterweg 309, 2012 WS Haarlem

Contactpersoon

Jente Harmsen

Openingstijden

Gaat open om 13:30

Telefoonnummer

06-58071164

Contact via WhatsApp

Direct appen

Routebeschrijving

"Het persoonlijke contact en inhoudelijke begeleiding werken goed. Als ouders zijn we vooral heel blij met de betrokkenheid, flexibiliteit en verslagjes!"

moeder van Jens

Leren met aandacht!

Onze vestigingscoördinator Jente staat voor jou klaar en is het vaste aanspreekpunt voor alle leerlingen, ouders, scholen en het vaste team begeleiders. Wij verzorgen dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, remedial teaching en trainingen. Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom bij ons voor warme, positieve en professionele ondersteuning. Scholen in de buurt van onze vestiging zijn o.a.: het Coornhert Lyceum, Lyceum Sancta Maria, Haemstede-Barger Mavo, het Eerste Christelijk Lyceum en Atheneum College Hageveld.

Huiswerkbegeleiding

Met veel aandacht, een goede planning, onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode en de beste inhoudelijke hulp krijg én houd je jouw schoolwerk op de rit en haal je mooie resultaten.

Examenbegeleiding

Met onze intensieve examenbegeleiding bereid je je optimaal voor op je schoolexamens, jouw profielwerkstuk en het Centraal Examen. Met veel aandacht voor plannen, motivatie en inhoudelijke hulp.

Brugklasbegeleiding

Naar de brugklas: het is een spannende stap voor elke leerling. AFTER’S COOL helpt je vol vertrouwen door dit eerste jaar en geeft je tools op het gebied van planning, studievaardigheden en aanpak van al die nieuwe vakken.

Bijles

Voor je lastige vakken kan je kiezen voor een bijles en ga je aan de slag met de basis én de stof die je nu moet kunnen beheersen. Je kan al je vragen stellen en krijgt extra uitleg.

Remedial teaching

Juf Janny, Rianne, Naomi en nog heel veel andere AFTER’S COOL superjuffen helpen leerachterstanden te voorkomen en te repareren. Met een duidelijk handelingsplan, meetmomenten en veel contact met ouders.

Bijles basisschool

Een bijles basisschool is gerichte aandacht voor jouw zoon of dochter op de onderdelen van school die niet altijd vanzelf gaan. Samen bepalen we waar de focus moet liggen. Meer bij rekenen of spelling of misschien juist bij begrijpend lezen of Engels?

Trainingen

Een goede voorbereiding op de belangrijke midden- en eindtoetsen in groep 6, 7 en 8! Of om te leren leren. En ook om een goede start te maken bij de overgang van de basisschool naar de middelbare school.

Online oefenkwartiertjes

Oefenen oefenen oefenen. Met lezen, de tafels, cijferen of Engels? Een oefenkwartiertje met een AFTER’S COOL juf helpt jouw kind een heel eind op weg. Herhalen is het sleutelwoord. Gewoon online, dus makkelijk in te plannen en lekker vanuit huis.

Online begeleiding

Met onze online huiswerkbegeleiding ontzorgen we graag door te helpen bij het plannen, het leren leren en het inhoudelijk ondersteunen bij jouw schoolwerk. Dit alles op de positieve AFTER’S COOL-manier waardoor je na school gemotiveerd aan de slag gaat. Aan je eigen bureau of keukentafel.

Zomerschool

Aan het einde van zomervakantie in kleine groepjes aan de slag met moeilijke onderwerpen van rekenen, taal of spelling. Zo verstevig je de basis en werk je mogelijke achterstanden weg. Dit is een fijne start van het nieuwe schooljaar.

Lenteschool

Voor basisschoolleerlingen. In de meivakantie in kleine groepjes aan de slag met moeilijke onderwerpen of de eindtoets goed voorbereiden. Zo verstevig je de basis en werk je mogelijke achterstanden weg.

Diagnostiek

Leren gaat soms niet vanzelf. Een leerling kan moeilijkheden in het leren ondervinden door verscheidene oorzaken. De diagnostiekafdeling van AFTER’S COOL heeft diverse onderzoeken in huis waarmee wij samen met leerlingen, ouders en school de ontwikkeling in kaart brengen.

Intensieve toetsweekvoorbereiding

Goed voorbereid jouw toetsweek ingaan? Start dan met onze intensieve toetsweekvoorbereiding. De ingrediënten? Een strakke planning en intensieve inhoudelijke hulp in de weken voor en tijdens de toetsweek. Lekker aan de slag voor een goed resultaat!

Huiswerkbegeleiding
Examenbegeleiding
Brugklasbegeleiding
Bijles
Remedial teaching
Bijles basisschool
Trainingen
Online oefenkwartiertjes
Online begeleiding
Zomerschool
Lenteschool
Diagnostiek
Intensieve toetsweekvoorbereiding

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Prijzenoverzicht van onze vestiging

Wij adviseren om te starten met 3 of meer dagen huiswerk- of examenbegeleiding per week. Op die manier kunnen we veel structuur aanbrengen en veel beetpakken met de leerling. Er is sneller effect door de begeleiding op het gebied van plannen, leren leren en schoolresultaten. Wij zijn flexibel in het op- en afbouwen van het aantal dagen.

Wij hanteren bij huiswerkbegeleiding 10% broertje/zusje korting.

Bepaal jouw tarief in 30 seconden

Kies je voor basisschool of middelbare school?

In welke dienst ben je geïnteresseerd?

In welke klas zit je?

Maakt AFTER’S COOL voor jou het verschil?

Onze vestigingscoördinator staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Jente Harmsen
Jente Harmsen MSc

Vestigingscoördinator Haarlem-Zuid en leerlingcoach

06-58071164 haarlem-zuid@afterscool.nl Direct appen
Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Via dit formulier kan je direct een proefmiddag afspreken of een terugbelverzoek achterlaten voor Jente Harmsen.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).

  • Meetbaar effect.

  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).

  • Meer zelfvertrouwen in de klas, blij aan de keukentafel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*