Bijles Duits,
geen vraag is ons te gek

Blijf jij struikelen over alle Duitse naamvallen? Begrijp je niet hoe je het beste een Duitse zin kan ontleden? Vind je het vervoegen van werkwoorden en het gebruik van de umlaut lastig? Is Duits spreken iets dat je liever niet doet? Heb je moeite met Duitse leesteksten of blijf je worstelen met het schrijven van een nette Duitse brief?

Dit kan jij leren in een bijles Duits! Tijdens een bijles Duits kan jij namelijk, samen met een begeleider die sterk is in het vak, op een intensieve manier achterstanden wegwerken of heel specifiek meer over een bepaald onderwerp leren.

Bijles Duits,<br />
geen vraag is ons te gek

Bijles Duits op een rijtje

Intake

Je begint bij ons altijd met een intake met de coördinator. Jullie leren elkaar kennen en de coördinator vraagt bij welk onderdeel van de Duitse taal jij extra hulp nodig hebt.

Plan op maat

Wij streven ernaar om jou dat ‘Oh, werkt dat zo?!’-gevoel te laten ervaren. Om dat fijne gevoel te krijgen zullen wij samen met jou een plan maken dat precies bij jouw behoeftes past. We kijken samen waar wij ons tijdens de bijles Duits op een intensieve manier op moeten richten.

Structureel of flexibel

Bijlessen worden meestal van te voren voor een vaste dag in de week op een bepaald tijdstip vastgelegd. Als dit niet goed aansluit op jouw agenda kunnen we ook kiezen voor losse (wekelijkse) afspraken.

1-op-1

Een bijles Duits zal altijd 1-op-1 met een kundige begeleider zijn. Je werkt intensief en geconcentreerd een uur aan de lesstof. Soms spreken we in overleg anderhalf uur af.

Uitleg en tips

Hard werken aan alle stof, het krijgen van uitleg, veel oefenen en ook overhoren. Dit kan je allemaal verwachten tijdens een bijles Duits. De begeleider zal jou na iedere bijles tips geven en vertelt je wat de aandachtspunten zijn om je verder op weg te helpen.

Toetsvoorbereiding

Toetsen worden op minimaal drie momenten voorbereid. Op deze manier kunnen we de leerstof goed verdelen en is er genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden voor jouw Duits toets.

Verdieping binnen een bijles duits

Bijles Duits kan ook worden gebruikt als je wil uitblinken. Bijvoorbeeld voor de toelating tot een vervolgopleiding of om te worden toegelaten tot een hoger schoolniveau.

Leerproces volgen en evalueren

Wij zullen altijd jouw leerproces blijven volgen. We bespreken na iedere bijles Duits hoe het gaat en waar we nog op moeten letten. Dit wordt ook naar je ouders gecommuniceerd.

Stapje extra

Ook het afnemen van extra bijlessen is uiteraard mogelijk. Dit wordt vaak gedaan door leerlingen die willen excelleren of net nog dat extra beetje hulp kunnen gebruiken voor een belangrijke toets.

"Goede communicatie en hele fijne begeleiding. Er wordt snel geschakeld en meegedacht. De professionaliteit overtrof al onze verwachtingen."

Steven, vader Maxwell (15 jaar)

Een bijles Duits is altijd met een motiverende en positieve insteek

Tijdens een bijles Duits kan jij namelijk, samen met een begeleider die sterk is in het vak, op een intensieve manier achterstanden wegwerken of heel specifiek meer over een bepaald onderwerp leren. Wij adviseren om vooraf een traject van een aantal bijlessen af te spreken, zodat je daarna al het vertrouwen en de kennis hebt om zelf verder te gaan. Een bijles Duits is altijd 1-op-1, zodat jij alle aandacht en tijd voor jezelf hebt.

Het is fijn als jij het uiteindelijk helemaal zelf kan oppakken. Betere resultaten voor Duits is waar wij naar streven. Dit doen wij altijd met een positieve en persoonlijke benadering, waardoor jij je fijn voelt en je zelfvertrouwen groeit. Door deze duidelijke aanpak boeken wij al sinds 1999 successen met duizenden leerlingen. Je kan naar één van onze locaties komen voor een bijles Duits, maar we bieden ook hulp aan op school of online.

Hoe gaat een bijles bij AFTER’S COOL?

15:00 uur

Plan van aanpak maken, doelen stellen en telefoon aan de kant.

15:05 uur

Stof bespreken en ruimte om vragen te stellen.

15:30 uur

Bespreken hoe te leren, oefenen met opdrachten en overhoren.

15:50 uur

Evalueren en zelfreflectie. Tops: wat gaat al goed? Tips: wat nog extra oefenen?

15:55 uur

Planning maken voor de volgende bijles(sen) en verslag naar ouders.

16:00 uur

Vrolijk en voldaan naar huis!

Wij helpen jou inhoudelijk verder

Met onze werkwijze zorgen we samen voor een duidelijke aanpak, betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen.

Leren doe je zo!

In de bijles stimuleren we jou om actief met de stof aan de slag te gaan met effectieve, persoonlijke leerstrategieën met behulp van onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman. Zo gaat het leren makkelijker en efficiënter.

Mobiel opzij, aandacht erbij

Telefoons kunnen voor veel afleiding zorgen. Om je goed te kunnen concentreren, leggen we tijdens de bijles de telefoon weg. We merken dat dit meer rust geeft tijdens het leren.

Motivatie en zelfvertrouwen

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor jouw motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Onze leerlingen komen echt met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes. Een bijles kan ervoor zorgen dat je zekerder in je schoenen staat, omdat je extra tijd en aandacht hebt besteed aan wat je lastig vindt.

Jouw begeleiders

Onze gemotiveerde en enthousiaste begeleiders geven jou met veel kennis en plezier bijlessen. Dit zijn meestal universitaire studenten, die wij opleiden tot goede, professionele begeleiders middels een uitgebreid opleidingstraject. Zij kunnen jou helpen bij al jouw schoolvakken. Omdat er in een bijles nauw wordt samengewerkt, vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen jullie. Uiteraard houden we hier rekening mee, zodat jij een fijne én leerzame bijles hebt!

Leren doe je zo!
Mobiel opzij, aandacht erbij
Motivatie en zelfvertrouwen
Jouw begeleiders

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze bijles Duits?
Meer weten over onze bijles Duits?

Via dit formulier kan je direct telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Bijlessen zijn op korte termijn en flexibel in te plannen.
  • We zorgen voor de beste match, inhoudelijk en persoonlijk.
  • Betere cijfers, meer zelfvertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?