Bijles Engels,
geen vraag is ons te gek

Vind jij begrijpend lezen in het Engels moeilijk? Blijft het schrijven van Engelse teksten voor jou een lastige opgave? Heb jij moeite met het verstaan van je Engels docent of medeleerlingen tijdens een spreekopdracht? Of zijn de past simple en de past tense voor jou hetzelfde?

Dan is een bijles Engels bij AFTER’S COOL iets voor jou! Tijdens een bijles Engels werk jij op een intensieve manier 1-op-1 aan het vak Engels, samen met een gespecialiseerde begeleider.

Bijles Engels,<br />
geen vraag is ons te gek

Bijles Engels op een rijtje

Intake

Voor de start van een bijles Engels zullen wij een intake houden. Hierin wordt met de coördinator besproken waar jij extra hulp bij nodig hebt. Wil jij extra tijd besteden aan spreken, schrijven of luisteren? Of zijn de verschillende werkwoordsvormen een struikelblok dat we samen kunnen aanpakken?

Plan op maat

Een bijles Engels is intensief en richt zich op bepaalde onderwerpen of delen van de stof. Waar jij je vooral op zal gaan richten om dat ‘Oh, werkt dat zo?!’-moment te kunnen bereiken wordt vastgelegd in een persoonlijk plan.

Structureel of flexibel

We bepalen samen wat er nodig is om dat ‘Oh, werkt dat zo?!’-moment te bereiken. Op welk onderwerp of deel van de stof moeten wij ons daarvoor op een intensieve manier gaan richten?

1-op-1

Onze hoogopgeleide begeleiders gaan samen met jou 1 uur intensief aan de slag. Je kan ook een bijles van 1,5 uur afspreken. Ook hierin is veel mogelijk, wij denken met je mee.

Uitleg en tips

Samen met de begeleider neem je tijdens de bijles Engels maak- en leerwerk door. Je krijgt uitleg en oefent met bijvoorbeeld de past continuous en de present perfect en jouw begeleider kan je overhoren. In de voorbereiding voor toetsen ontvang je altijd extra tips en aandachtspunten, zodat je thuis verder kunt.

Toetsvoorbereiding

Toetsen voor Engels worden op minimaal drie momenten voorbereid. Op deze manier kunnen we de leerstof goed verdelen en is er genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Verdieping binnen een bijles Engels

Bijlessen kunnen ook helpen bij een eventuele doorstroom naar een hoger niveau of toelating tot een specifieke studie. Wil jij een echte uitblinker worden in het vak Engels? Dat kan door middel van onze bijlessen!

Leerproces volgen en evalueren

Je voortgang wordt door ons op de voet gevolgd. Dit bespreken we na iedere bijles en daarnaast wordt er regelmatig een verslagje gestuurd naar je ouders.

Stapje extra

We kunnen altijd extra bijlessen inplannen als jij net even dat extra steuntje in de rug nodig hebt voor bijvoorbeeld een grote Engels toets.

"Goede communicatie en hele fijne begeleiding. Er wordt snel geschakeld en meegedacht. De professionaliteit overtrof al onze verwachtingen."

Steven, vader Maxwell (15 jaar)

Een bijles Engels is altijd met een motiverende en positieve insteek

Tijdens een bijles Engels werk jij op een intensieve manier 1-op-1 aan het vak Engels, samen met een gespecialiseerde begeleider. We werken in een warme en fijne omgeving, waar rust en een goede sfeer centraal staan. Omdat het om een specifiek onderwerp gaat dat jij moeilijk vindt, wordt er veel geoefend. Je krijgt uitleg en kan tijdens een bijles Engels al je vragen stellen.

Tijdens de bijles Engels is een positieve en persoonlijke benadering wat jij van ons kan verwachten. Wij werken samen met jou aan het behalen van een beter schoolresultaat en het krijgen van meer zelfvertrouwen. Sinds 1999 begeleiden wij op deze manier met succes leerlingen van iedere leeftijd en alle niveaus op onze eigen locaties, op scholen en uiteraard ook online.

Hoe gaat een bijles bij AFTER’S COOL?

15:00 uur

Plan van aanpak maken, doelen stellen en telefoon aan de kant.

15:05 uur

Stof bespreken en ruimte om vragen te stellen.

15:30 uur

Bespreken hoe te leren, oefenen met opdrachten en overhoren.

15:50 uur

Evalueren en zelfreflectie. Tops: wat gaat al goed? Tips: wat nog extra oefenen?

15:55 uur

Planning maken voor de volgende bijles(sen) en verslag naar ouders.

16:00 uur

Vrolijk en voldaan naar huis!

Wij helpen jou inhoudelijk verder

Met onze werkwijze zorgen we samen voor een duidelijke aanpak, betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen.

Leren doe je zo!

In de bijles stimuleren we jou om actief met de stof aan de slag te gaan met effectieve, persoonlijke leerstrategieën met behulp van onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman. Zo gaat het leren makkelijker en efficiënter.

Mobiel opzij, aandacht erbij

Telefoons kunnen voor veel afleiding zorgen. Om je goed te kunnen concentreren, leggen we tijdens de bijles de telefoon weg. We merken dat dit meer rust geeft tijdens het leren.

Motivatie en zelfvertrouwen

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor jouw motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Onze leerlingen komen echt met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes. Een bijles kan ervoor zorgen dat je zekerder in je schoenen staat, omdat je extra tijd en aandacht hebt besteed aan wat je lastig vindt.

Jouw begeleiders

Onze gemotiveerde en enthousiaste begeleiders geven jou met veel kennis en plezier bijlessen. Dit zijn meestal universitaire studenten, die wij opleiden tot goede, professionele begeleiders middels een uitgebreid opleidingstraject. Zij kunnen jou helpen bij al jouw schoolvakken. Omdat er in een bijles nauw wordt samengewerkt, vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen jullie. Uiteraard houden we hier rekening mee, zodat jij een fijne én leerzame bijles hebt!

Leren doe je zo!
Mobiel opzij, aandacht erbij
Motivatie en zelfvertrouwen
Jouw begeleiders

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze bijles Engels?
Meer weten over onze bijles Engels?

Via dit formulier kan je direct telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Bijlessen zijn op korte termijn en flexibel in te plannen.
  • We zorgen voor de beste match, inhoudelijk en persoonlijk.
  • Betere cijfers, meer zelfvertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?