Bijles Natuurkunde,
geen vraag is ons te gek

Vind jij het lastig om te bepalen welke natuurkundige formule je wanneer toepast en waar je deze kunt vinden in de BINAS? Heb je moeite met het begrijpen van onderwerpen als elektromagnetische stralingen? Lukt het jou niet om de zwaartekracht te berekenen? Weet je misschien wel welke formule je moet gebruiken, maar loop je vast op je wiskundekennis? Of heb jij misschien wel moeite met het benoemen van alle verschillende krachten die op een voorwerp kunnen werken?

Dan ben jij bij AFTER’S COOL voor een bijles natuurkunde aan het goede adres!

Bijles Natuurkunde,<br />
geen vraag is ons te gek

Bijles natuurkunde op een rijtje

Intake

Vooraf zullen wij samen een intakegesprek houden. In zo’n gesprek leren we elkaar kennen en bespreek je met de coördinator waar jij je in de bijlessen op wil focussen. Dat kunnen onderwerpen zijn zoals energievormen, de wetten van Newton, of snelheid.

Plan op maat

We streven naar dat fijne ‘Oh, werkt dat zo?!’-moment. Om daar te komen zullen we samen een plan op maat maken. Op welke onderwerpen van het vak natuurkunde moeten wij ons vooral gaan richten?

Structureel of flexibel

We spreken af of jij op een vast moment in de week gebruik wil maken van een bijles natuurkunde, of dat je misschien liever flexibel afspreekt. Het gaat erom dat het in jouw planning past!

1-op-1

De bijlessen zijn altijd 1-op-1 met een gespecialiseerde begeleider. Gemiddeld duren bijlessen één tot anderhalf uur. Hier maken we samen afspraken over.

Uitleg en tips

We bespreken samen het leer- en maakwerk. Daarbij staan we stil bij voor jou moeilijke onderdelen. Je krijgt dan uitleg zodat je het beter begrijpt en zal samen met de begeleider oefenen en bijvoorbeeld een toets voorbereiden. Het maken van een oefentoets is daarbij een optie. Om extra goed voorbereid te zijn zal je altijd aandachtspunten en tips meekrijgen naar huis.

Toetsvoorbereiding

Toetsen voor natuurkunde worden op minimaal drie momenten voorbereid. Op deze manier kunnen we de leerstof goed verdelen en is er genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Verdieping binnen een bijles natuurkunde

Een natuurkunde bijles wordt ook wel ingezet ter voorbereiding van een toelating tot een bepaalde studie of om bijvoorbeeld naar een hoger niveau door te stromen. Onze bijlessen worden ook vaak gebruikt om te kunnen uitblinken, waardoor doorstroom naar een hoger niveau of toelating tot een bepaalde studie mogelijk wordt.

Leerproces volgen en evalueren

Natuurlijk houden wij ook je voortgang bij. Aan het einde van iedere natuurkunde bijles bespreken we samen hoe de bijles is gegaan en maken we afspraken voor de volgende keer. Je ouders ontvangen hiervan een verslagje.

Stapje extra

Heb je binnenkort een grote natuurkunde toets of ga je echt voor niets minder dan een 10? Dan kunnen we extra bijles(sen) afspreken.

"Goede communicatie en hele fijne begeleiding. Er wordt snel geschakeld en meegedacht. De professionaliteit overtrof al onze verwachtingen."

Steven, vader Maxwell (15 jaar)

Een bijles Natuurkunde is altijd met een motiverende en positieve insteek

Tijdens een bijles natuurkunde kan jij namelijk alles leren over de onderwerpen die jij lastig vindt. Samen met een begeleider die veel kennis heeft van het vak en die jou graag verder helpt, ga je op een intensieve manier aan de slag met thema’s, zoals (be)straling of snaartheorie, waar jij meer over wil leren. Veel oefenen, vragen stellen en het krijgen van uitleg mogen daarbij niet ontbreken. Dit doen wij in een fijne en rustige werkomgeving.

Ons doel binnen de bijles natuurkunde is het behalen van betere resultaten en het krijgen van meer zelfvertrouwen. Met een positieve insteek en een heldere aanpak helpen wij al meer dan twintig jaar ontzettend veel leerlingen van verschillende niveaus. Daarbij is een motiverende en persoonlijke benadering wat jij tijdens een bijles natuurkunde van ons kan verwachten.

Hoe gaat een bijles bij AFTER’S COOL?

15:00 uur

Plan van aanpak maken, doelen stellen en telefoon aan de kant.

15:05 uur

Stof bespreken en ruimte om vragen te stellen.

15:30 uur

Bespreken hoe te leren, oefenen met opdrachten en overhoren.

15:50 uur

Evalueren en zelfreflectie. Tops: wat gaat al goed? Tips: wat nog extra oefenen?

15:55 uur

Planning maken voor de volgende bijles(sen) en verslag naar ouders.

16:00 uur

Vrolijk en voldaan naar huis!

Wij helpen jou inhoudelijk verder

Met onze werkwijze zorgen we samen voor een duidelijke aanpak, betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen.

Leren doe je zo!

In de bijles stimuleren we jou om actief met de stof aan de slag te gaan met effectieve, persoonlijke leerstrategieën met behulp van onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman. Zo gaat het leren makkelijker en efficiënter.

Mobiel opzij, aandacht erbij

Telefoons kunnen voor veel afleiding zorgen. Om je goed te kunnen concentreren, leggen we tijdens de bijles de telefoon weg. We merken dat dit meer rust geeft tijdens het leren.

Motivatie en zelfvertrouwen

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor jouw motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Onze leerlingen komen echt met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes. Een bijles kan ervoor zorgen dat je zekerder in je schoenen staat, omdat je extra tijd en aandacht hebt besteed aan wat je lastig vindt.

Jouw begeleiders

Onze gemotiveerde en enthousiaste begeleiders geven jou met veel kennis en plezier bijlessen. Dit zijn meestal universitaire studenten, die wij opleiden tot goede, professionele begeleiders middels een uitgebreid opleidingstraject. Zij kunnen jou helpen bij al jouw schoolvakken. Omdat er in een bijles nauw wordt samengewerkt, vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen jullie. Uiteraard houden we hier rekening mee, zodat jij een fijne én leerzame bijles hebt!

Leren doe je zo!
Mobiel opzij, aandacht erbij
Motivatie en zelfvertrouwen
Jouw begeleiders

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze bijles natuurkunde?
Meer weten over onze bijles natuurkunde?

Via dit formulier kan je direct telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Bijlessen zijn op korte termijn en flexibel in te plannen.
  • We zorgen voor de beste match, inhoudelijk en persoonlijk.
  • Betere cijfers, meer zelfvertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?