Bijles Nederlands,
geen vraag is ons te gek

Heb jij moeite met het analyseren of samenvatten van teksten? Is een betoog schrijven voor jou lastig? Heb je moeite met formuleren? Blijf jij het verschil tussen een pleonasme en tautologie maar googelen? Zie jij de logica van de Nederlandse grammatica niet of gaat het fout bij het toepassen? Worstel jij al een tijd met het vak Nederlands? Of wil je juist heel gericht werken aan een onderwerp zoals drogredenen?

Tijdens een bijles Nederlands kan jij dit leren! Je zal 1-op-1 met een gespecialiseerde begeleider inhoudelijk aan het vak Nederlands werken. In een fijne en rustige omgeving leg jij de basis voor de rest van je schoolcarrière en zelfs daarna!

Bijles Nederlands,<br />
geen vraag is ons te gek

Bijles Nederlands op een rijtje

Intake

Tijdens een intake voor een bijles Nederlands bespreek je samen met de coördinator waar jij vooral meer over wil leren. Wat zijn de onderwerpen waar je hulp bij nodig hebt?

Plan op maat

We streven naar dat ‘Oh, werkt dat zo?!’-moment. Om daar te komen bepalen wij samen waar we op een intensieve manier aan zullen werken. Misschien is dat redekundig ontleden, signaalwoorden of leesstrategieën.

Structureel of flexibel

Wil jij iedere week op dezelfde dag een vaste bijles of plan je de bijles liever flexibel in? Het is allebei mogelijk!

1-op-1

Samen met één van onze begeleiders ga jij een uur tot anderhalf uur aan de slag. Onze begeleiders zijn allemaal hoogopgeleide mensen en in dit geval, tijdens een bijles Nederlands, uiteraard ontzettend sterk in het vak.

Uitleg en tips

Je vragen worden uitgebreid besproken. Ook is er tijdens de bijles ruimte voor het krijgen van extra uitleg, het oefenen van opdrachten en overhoren. In de voorbereiding van toetsen zal je begeleider tips en aandachtspunten aan je meegeven.

Toetsvoorbereiding

Toetsen voor Nederlands worden op minimaal drie momenten voorbereid. Op deze manier kunnen we de leerstof goed verdelen en is er genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Verdieping binnen een bijles Nederlands

Onze bijlessen worden ook vaak gebruikt om te kunnen uitblinken, waardoor doorstroom naar een hoger niveau of toelating tot een bepaalde studie mogelijk wordt.

Leerproces volgen en evalueren

Natuurlijk houden wij ook je voortgang bij. Aan het einde van iedere bijles Nederlands bespreken we samen hoe de bijles is gegaan en maken we afspraken voor de volgende keer. Je ouders ontvangen hiervan een verslagje.

Stapje extra

Heb je binnenkort een grote toets voor Nederlands of ga je echt voor niets minder dan een 10? Dan kunnen we extra bijles(sen) afspreken.

"Goede communicatie en hele fijne begeleiding. Er wordt snel geschakeld en meegedacht. De professionaliteit overtrof al onze verwachtingen."

Steven, vader Maxwell (15 jaar)

Een bijles Nederlands is altijd met een motiverende en positieve insteek

Je zal 1-op-1 met een gespecialiseerde begeleider inhoudelijk aan het vak Nederlands werken. In een fijne en rustige omgeving leg jij de basis voor de rest van je schoolcarrière en zelfs daarna. Het is een intensieve vorm van leren en veel oefenen. Het uitgangspunt is dat jij na een periode van een aantal vaste bijlessen zelf verder kan. Naast veel samen oefenen, zal je ook veel uitleg krijgen en kan je in een bijles al je vragen stellen.

Wat wij belangrijk vinden tijdens een bijles Nederlands is een positieve benadering en het opbouwen van een persoonlijke band met jou. Niet alleen een beter resultaat staat binnen een bijles Nederlands centraal, maar ook het krijgen van meer zelfvertrouwen. Deze aanpak gebruiken wij al 21 jaar. Wij hebben duizenden leerlingen van alle leeftijden en niveaus geholpen.

Hoe gaat een bijles bij AFTER’S COOL?

15:00 uur

Plan van aanpak maken, doelen stellen en telefoon aan de kant.

15:05 uur

Stof bespreken en ruimte om vragen te stellen.

15:30 uur

Bespreken hoe te leren, oefenen met opdrachten en overhoren.

15:50 uur

Evalueren en zelfreflectie. Tops: wat gaat al goed? Tips: wat nog extra oefenen?

15:55 uur

Planning maken voor de volgende bijles(sen) en verslag naar ouders.

16:00 uur

Vrolijk en voldaan naar huis!

Wij helpen jou inhoudelijk verder

Met onze werkwijze zorgen we samen voor een duidelijke aanpak, betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen.

Leren doe je zo!

In de bijles stimuleren we jou om actief met de stof aan de slag te gaan met effectieve, persoonlijke leerstrategieën met behulp van onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman. Zo gaat het leren makkelijker en efficiënter.

Mobiel opzij, aandacht erbij

Telefoons kunnen voor veel afleiding zorgen. Om je goed te kunnen concentreren, leggen we tijdens de bijles de telefoon weg. We merken dat dit meer rust geeft tijdens het leren.

Motivatie en zelfvertrouwen

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor jouw motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Onze leerlingen komen echt met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes. Een bijles kan ervoor zorgen dat je zekerder in je schoenen staat, omdat je extra tijd en aandacht hebt besteed aan wat je lastig vindt.

Jouw begeleiders

Onze gemotiveerde en enthousiaste begeleiders geven jou met veel kennis en plezier bijlessen. Dit zijn meestal universitaire studenten, die wij opleiden tot goede, professionele begeleiders middels een uitgebreid opleidingstraject. Zij kunnen jou helpen bij al jouw schoolvakken. Omdat er in een bijles nauw wordt samengewerkt, vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen jullie. Uiteraard houden we hier rekening mee, zodat jij een fijne én leerzame bijles hebt!

Leren doe je zo!
Mobiel opzij, aandacht erbij
Motivatie en zelfvertrouwen
Jouw begeleiders

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze bijles Nederlands?
Meer weten over onze bijles Nederlands?

Via dit formulier kan je direct telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Bijlessen zijn op korte termijn en flexibel in te plannen.
  • We zorgen voor de beste match, inhoudelijk en persoonlijk.
  • Betere cijfers, meer zelfvertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?