Bijles in Oegstgeest,
geen vraag is ons te gek

Ben je op zoek naar een bijles in Oegstgeest? Vind je een bepaald vak of onderwerp lastig? Kan je inhoudelijke hulp gebruiken bij het begrijpen van de moeilijke stof? Mis je soms de motivatie of ervaar je stress als het je niet alleen lukt? Wil je leren hoe je dit vak nu echt goed kan aanpakken? Ben je op zoek naar dat ‘Oh, werkt dat zo?!’-moment?

Tijdens onze (online) bijlessen werken we hier samen aan! Een bijles Oegstgeest is een intensieve vorm van begeleiding waarbij de begeleider en jij samen 1-op-1 vakinhoudelijk aan de slag gaan. Aangezien het vaak om stof gaat die je niet begrijpt of jou minder ligt, vraagt dit om extra uitleg en veel oefenen. Als je weet hoe je de leerstof moet aanpakken, dan lukt het ook om er zelf verder mee aan de slag te gaan.

Bijles in Oegstgeest,<br />
geen vraag is ons te gek

Bijles in Oegstgeest op een rijtje

Intake

Tijdens een intake bespreek je samen met de vestigingscoördinator waar voor jou tijdens de bijlessen de focus op komt te liggen.

Plan op maat

Onze bijlessen zijn intensief en richten zich inhoudelijk op een bepaald deel of onderwerp van de stof. Samen met de coördinator bespreek je wat nodig is om dat ‘Oh, werkt dat zo?!’-moment te kunnen bereiken.

Structureel of flexibel

Samen met jouw coördinator spreek je een vast moment in de week af of juist flexibel als dat beter aansluit. Alles kan!

1-op-1

Samen met een goed opgeleide begeleider ga jij inhoudelijk aan de slag. Dit is intensief waardoor we meestal 1 of 1,5 uur plannen per bijles.

Uitleg en tips

De begeleider neemt samen met jou het maak- en leerwerk door. Natuurlijk is de begeleider er voor uitleg en al jouw inhoudelijke vragen, op een manier zodat het voor jou begrijpelijk wordt. Je bereidt samen je toetsen voor. De begeleider kan je overhoren én geeft je tips en aandachtspunten mee, zodat je thuis verder kunt.

Toetsvoorbereiding

Toetsen worden op minimaal drie momenten voorbereid. Op deze manier kunnen we de leerstof goed verdelen en is er genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Verdieping

Leerlingen die willen excelleren in hun schoolresultaten om bijvoorbeeld door te stromen naar een hoger niveau, of om meer kans van slagen te hebben bij de toelating tot een vervolgstudie, kunnen daarvoor goed gebruik maken van onze bijlessen.

Leerproces volgen en evalueren

Jouw voortgang wordt bijgehouden met behulp van ons eigen leerlingvolgsysteem. We koppelen na iedere bijles terug aan jouw ouders hoe de bijles is gegaan, wat we hebben afgesproken en wat de aandachtspunten zijn.

Stapje extra

Wil jij heel goed voorbereid je toets ingaan? Wil jij er alles uit halen wat erin zit? Een bijles kun je goed inzetten om nét dat stapje extra te zetten voor je toets en nog mooiere resultaten te halen.

"Goede communicatie en hele fijne begeleiding. Er wordt snel geschakeld en meegedacht. De professionaliteit overtrof al onze verwachtingen."

Steven, vader Maxwell (15 jaar)

We richten de bijles in Oegstgeest helemaal in naar de specifieke behoeften van de leerling

Een bijles in Oegstgeest bij AFTER’S COOL betekent 1-op-1 begeleiding waarbij de lesstof samen met de bijlesdocent gemaakt en geleerd wordt. Onze ervaren docenten zijn in staat om snel te zien waar de knelpunten zitten. We richten onze bijles helemaal in naar de specifieke behoeften van de leerling. Tijdens de bijles richten we ons op de te leren stof en werken we toe naar overhoringen en proefwerken. Zo kan de eventuele opgelopen achterstand snel en goed weggewerkt worden en krijgt de leerling extra uitleg over het vak. Wij volgen de resultaten en hebben regelmatig contact met de ouders over de voortgang.

Hoe gaat een bijles bij AFTER’S COOL?

15:00 uur

Plan van aanpak maken, doelen stellen en telefoon aan de kant.

15:05 uur

Stof bespreken en ruimte om vragen te stellen.

15:30 uur

Bespreken hoe te leren, oefenen met opdrachten en overhoren.

15:50 uur

Evalueren en zelfreflectie. Tops: wat gaat al goed? Tips: wat nog extra oefenen?

15:55 uur

Planning maken voor de volgende bijles(sen) en verslag naar ouders.

16:00 uur

Vrolijk en voldaan naar huis!

Wij helpen jou inhoudelijk verder

Met onze werkwijze zorgen we samen voor een duidelijke aanpak, betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen.

Leren doe je zo!

In de bijles stimuleren we jou om actief met de stof aan de slag te gaan met effectieve, persoonlijke leerstrategieën met behulp van onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman. Zo gaat het leren makkelijker en efficiënter.

Mobiel opzij, aandacht erbij

Telefoons kunnen voor veel afleiding zorgen. Om je goed te kunnen concentreren, leggen we tijdens de bijles de telefoon weg. We merken dat dit meer rust geeft tijdens het leren.

Motivatie en zelfvertrouwen

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor jouw motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Onze leerlingen komen echt met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes. Een bijles kan ervoor zorgen dat je zekerder in je schoenen staat, omdat je extra tijd en aandacht hebt besteed aan wat je lastig vindt.

Jouw begeleiders

Onze gemotiveerde en enthousiaste begeleiders geven jou met veel kennis en plezier bijlessen. Dit zijn meestal universitaire studenten, die wij opleiden tot goede, professionele begeleiders middels een uitgebreid opleidingstraject. Zij kunnen jou helpen bij al jouw schoolvakken. Omdat er in een bijles nauw wordt samengewerkt, vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen jullie. Uiteraard houden we hier rekening mee, zodat jij een fijne én leerzame bijles hebt!

Leren doe je zo!
Mobiel opzij, aandacht erbij
Motivatie en zelfvertrouwen
Jouw begeleiders

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze bijles in Oegstgeest?
Meer weten over onze bijles in Oegstgeest?

Via dit formulier kan je direct telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Bijlessen zijn op korte termijn en flexibel in te plannen.
  • We zorgen voor de beste match, inhoudelijk en persoonlijk.
  • Betere cijfers, meer zelfvertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?