Bijles wiskunde,
geen vraag is ons te gek

Vind jij de Franse zinsvolgorde maar gek? Snap jij niet waarom Fransen op drie verschillende manieren vragen stellen? Ben je het overzicht kwijt van al die onregelmatige werkwoorden? Blijven al die signaalwoorden maar niet hangen? Of heb je misschien wel moeite met het schrijven van een nette brief?

Tijdens een bijles Frans werken we hier met jou aan! Samen met een begeleider, die specialist is in het vak Frans, ga jij intensief met de stof aan de slag. Tijdens een bijles Frans wordt er veel geoefend en is er ruimte om al je vragen te stellen.

Bijles wiskunde,<br />
geen vraag is ons te gek

De bijles wiskunde op een rijtje

Intake

De start is een intakegesprek met de coördinator. Jullie bespreken daarin waar jij graag aan wil werken.

Plan op maat

Met iedere leerling wordt voor de eerste bijles wiskunde een plan op maat gemaakt. Daarin bepalen we waar we de focus op gaan leggen en waar jij vooral behoefte aan hebt. Hierdoor kunnen we gericht te werk gaan en zal jij al snel dat ‘Oh, werkt dat zo?!’-gevoel krijgen.

Structureel of flexibel

We spreken vooraf af op welke dag en welk tijdstip de bijles wiskunde plaats zal vinden. Mocht een meer flexibele invulling beter bij jou passen, dan is dat ook mogelijk.

1-op-1

Bijles wiskunde duurt een uur. Soms maken we de afspraak dat een bijles anderhalf uur mag duren. In dat uur ga jij intensief en 1-op-1 aan de slag met een begeleider die uitblinkt in het vak wiskunde.

Uitleg en tips

Tijdens de bijles wiskunde kan je aan de begeleider al je vragen stellen. Hij/zij zal uitleg geven, helpen bij oefeningen en bijvoorbeeld een proeftoets met je maken. Ook krijg je altijd extra tips en aandachtspunten mee naar huis, zodat je zelf nog verder kan.

Toetsvoorbereiding

Toetsen worden op minimaal drie momenten voorbereid. Op deze manier kunnen we de leerstof goed verdelen en is er genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Verdieping

Leerlingen die echt willen uitblinken kunnen ook bijles wiskunde krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het halen van hoge cijfers omdat je door wil gaan naar een hoger niveau of als je dat nodig hebt om te worden toegelaten tot een bepaalde studie.

Leerproces volgen en evalueren

Samen monitoren we jouw leerproces. Gaat het zoals we hadden bedacht en waar kan nog aan worden gewerkt? Dit bespreken we ook met je ouders.

Stapje extra

Heb je (tijdelijk) net even dat extra beetje hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat er een lastige toets aankomt of als je graag een 10 wil halen? Dan kan je een extra bijles afspreken.

"Willem heeft voor z’n wiskundetoets een 8,3 gehaald! Mooi om direct effect van de bijles te merken."

Moeder van Willem

Je gaat tijdens een bijles wiskunde met een begeleider werken aan alles dat jij moeilijk vindt. We werken samen achterstanden weg en leggen een goede basis voor de rest van je schoolcarrière. Ook werk je gericht aan bepaalde onderwerpen of aan de voorbereiding van een toets. Omdat dit tijd kost is het aan te raden om een traject van een aantal bijlessen af te spreken.

Bijles wiskunde zal altijd volgens een duidelijke, positieve aanpak zijn. De bijles wiskunde vindt bovendien plaats in een omgeving waarin rust, warmte en vertrouwen centraal staan. De begeleider motiveert jou en helpt niet alleen bij het behalen van betere resultaten, maar ook bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Wij werken al ruim twintig jaar op deze manier en hebben al duizenden leerlingen van verschillende niveaus geholpen tijdens hun schooltijd.

Hoe gaat een bijles bij AFTER’S COOL?

15:00 uur

Plan van aanpak maken, doelen stellen en telefoon aan de kant.

15:05 uur

Stof bespreken en ruimte om vragen te stellen.

15:30 uur

Bespreken hoe te leren, oefenen met opdrachten en overhoren.

15:50 uur

Evalueren en zelfreflectie. Tops: wat gaat al goed? Tips: wat nog extra oefenen?

15:55 uur

Planning maken voor de volgende bijles(sen) en verslag naar ouders.

16:00 uur

Vrolijk en voldaan naar huis!

Wij helpen jou inhoudelijk verder

Met onze werkwijze zorgen we samen voor een duidelijke aanpak, betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen.

Leren doe je zo!

In de bijles stimuleren we jou om actief met de stof aan de slag te gaan met effectieve, persoonlijke leerstrategieën met behulp van onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman. Zo gaat het leren makkelijker en efficiënter.

Mobiel opzij, aandacht erbij

Telefoons kunnen voor veel afleiding zorgen. Om je goed te kunnen concentreren, leggen we tijdens de bijles de telefoon weg. We merken dat dit meer rust geeft tijdens het leren.

Motivatie en zelfvertrouwen

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor jouw motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Onze leerlingen komen echt met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes. Een bijles kan ervoor zorgen dat je zekerder in je schoenen staat, omdat je extra tijd en aandacht hebt besteed aan wat je lastig vindt.

Jouw begeleiders

Onze gemotiveerde en enthousiaste begeleiders geven jou met veel kennis en plezier bijlessen. Dit zijn meestal universitaire studenten, die wij opleiden tot goede, professionele begeleiders middels een uitgebreid opleidingstraject. Zij kunnen jou helpen bij al jouw schoolvakken. Omdat er in een bijles nauw wordt samengewerkt, vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen jullie. Uiteraard houden we hier rekening mee, zodat jij een fijne én leerzame bijles hebt!

Leren doe je zo!
Mobiel opzij, aandacht erbij
Motivatie en zelfvertrouwen
Jouw begeleiders

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze bijles wiskunde?
Meer weten over onze bijles wiskunde?

Via dit formulier kan je direct telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Bijlessen zijn op korte termijn en flexibel in te plannen.
  • We zorgen voor de beste match, inhoudelijk en persoonlijk.
  • Betere cijfers, meer zelfvertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?