Didactisch onderzoek

Heb jij vragen over hoe een kind het beste begeleid kan worden, zowel thuis als op school? Of heb je het vermoeden dat jouw kind achterloopt ten opzichte van zijn klasgenoten? Dan kan een didactisch onderzoek zinvol zijn. Met een didactisch onderzoek kunnen we onderzoeken op welk niveau jouw kind functioneert op de belangrijkste leergebieden van school: technisch lezen, begrijpend lezen, spelling en rekenen.

Naast het vaststellen van het niveau vinden wij het bij AFTER’S COOL belangrijk te kijken van welke strategieën jouw kind gebruik maakt, hoe hij of zij een bepaalde taak aanpakt en wat voor soort fouten een leerling maakt. Laat jouw kind zelfvertrouwen zien tijdens het onderzoek en controleert hij of zij zichzelf? Met deze informatie krijgen we een compleet beeld van het niveau van de leerling op de verschillende leergebieden.

Didactisch onderzoek

"Wij zijn heel blij met jullie goede communicatie en heldere aanpak."

Ouders van Ana

AFTER’S COOL is
persoonlijk en pro-actief

AFTER’S COOL helpt leerlingen met hun schoolwerk met het beste team!

Wij hebben een sterke cultuur waar wij trots op zijn. Onze belangrijkste waarde is ‘Sunny Side up’; wij werken vanuit positiviteit. Voortdurend willen verbeteren en ontwikkelen betekent dat wij niet bang zijn om fouten te maken en wij regelmatig om feedback vragen. Dat willen wij ook graag aan onze leerlingen leren, want goed voorbeeld…

Wij zijn warm en betrokken; wij coachen leerlingen met liefde door hun schooltijd heen. Wij zetten graag een stap extra en dat merken leerlingen en hun ouders. Wij nemen enthousiaste en betrokken mensen aan en leiden al onze medewerkers – van vestigingscoördinator tot begeleider en van remedial teacher tot projectcoördinator – op tot positieve coaches.

AFTER’S COOL is een platte organisatie, hierdoor kunnen wij snel schakelen en heel dicht blijven bij wat ouders en scholen graag willen zien.

Meer informatie over het didactisch onderzoek?
Meer informatie over het didactisch onderzoek?

Via dit formulier kan je direct een kennismaking afspreken of telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 48 uur (op werkdagen).
  • Afspraken zijn altijd op korte termijn in te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?