Lenteschool
Goed voorbereid de laatste maanden in

‘Kan jouw kind nog wel wat extra hulp gebruiken bij de voorbereiding van de eindtoets?’ ‘Vindt jouw zoon of dochter het fijn om extra te oefenen met rekenen of spelling om zo meer zelfvertrouwen te krijgen?’

Om deze hulpvragen te kunnen beantwoorden organiseren wij de AFTER’S COOL Lenteschool in de meivakantie. Dit doen wij voor basisschoolleerlingen die op een leuke manier aan de slag willen met moeilijke onderwerpen van school. En…, zo kunnen zij zich goed voorbereiden op de eindtoets en met zelfvertrouwen de toets maken.

Lenteschool<br />
Goed voorbereid de laatste maanden in

Hoe ziet de Lenteschool bij AFTER’S COOL eruit?

Meivakantie

De Lenteschool vindt plaats van maandag 29 april t/m woensdag 1 mei 2024.

Dagelijks

De leerlingen gaan dagelijks aan de slag van 09.30 – 12.00 uur.

Op maat

We bieden hulp bij de moeilijke onderwerpen en/of de voorbereiding van de eindtoets met een plan op maat.

Kleine groepjes

We vormen kleine groepjes met een vaste studiecoach.

Terugkoppeling

Als ouder krijg je een evaluatie aan het einde van de Lenteschool.

Serieus plezier

We gaan de hele week serieus aan de slag, maar plezier is uiteraard ook heel belangrijk!

Kosten

De kosten zijn € 120,- voor 3 dagen. 

Locaties

De Lenteschool vindt op onze eigen AFTER’S COOL vestigingen plaats in Amsterdam, Oegstgeest, Den Haag, Delft en Rotterdam (in Kralingen).

Alleen maar lof; wij zijn al bekend sinds de basisschool. Wij komen graag altijd bij jullie terug, Ana voelt zich thuis bij AFTER'S COOL.

Ouders van Ana

Tijdens de Lenteschool krijg je in een klein groepje begeleiding van één van onze AFTER’S COOL studiecoaches. Bij de start maak je met de coördinator een plannetje op maat voor de gehele week. Hierin staat waaraan je gaat werken en hoe je dit gaat doen. Uiteraard stellen we bij het maken van het plan een mooi doel op, zodat je eind van de week kunt vieren dat je je doel hebt behaald.

Onze enthousiaste en goed opgeleide studiecoaches staan klaar om je een leuke en leerzame tijd te geven. Na de Lenteschool kunnen wij goed advies geven over welke vervolgstappen bijdragen aan een goede afsluiting van het schooljaar. Zo start je de laatste maanden vol zelfvertrouwen en motivatie.

Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk mogelijk maken. Dat willen wij iedereen laten ervaren, zelfs in de meivakantie!

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Direct contact over de Lenteschool?

Wil je meer informatie over de Lenteschool die van 1 – 3 mei plaatsvindt? Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar lenteschool@afterscool.nl. Isabella neemt dan contact op.

Isabella van der Toorn-Klootwijk
Isabella van der Toorn-Klootwijk BEd.

Coördinator scholenprojecten PO

06-28430379 isabella@afterscool.nl Direct appen
Meer weten over de AFTER’S COOL Lenteschool?
Meer weten over de AFTER’S COOL Lenteschool?

Onze beloften:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Extra zelfvertrouwen bij de toetsen en in de klas.
  • Leerlingen vinden het fijn om te komen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?