Training ‘leren leren’
Leren kun je leren

Hoe maak je effectief huiswerk? Wat is de beste voorbereiding op een toets? Hoe maak je een goede samenvatting of mindmap? Een goede planning, waar moet die aan voldoen en waar moet je dan rekening mee houden?

Tijdens onze studievaardigheidstraining ‘leren leren’ gaan we hier allemaal mee aan de slag en krijgt jouw kind antwoord op deze vragen. Met behulp van het werkboek ‘Breingeheimen Studievaardigheden’ en onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode maken we leerlingen onder deskundige begeleiding wegwijs in de verschillende leerstijlen, leermethoden en studievaardigheden.

Training ‘leren leren’<br />
Leren kun je leren

Training ‘leren leren’ op een rijtje

Intake

Voor de start van de training ‘leren leren’ is er contact over jullie wensen en verwachtingen, zodat de trainer op de hoogte is van eventuele zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Aan de hand daarvan bepalen we welke onderdelen aandacht verdienen.

Individueel

Jouw kind gaat 1-op-1 aan de slag onder leiding van een ervaren trainer. De training kan op verschillende locaties plaatsvinden en op ieder gewenst moment van start gaan, ook tijdens vakanties.

Kleine groepen

De training kan ook gevolgd worden in een klein groepje. Dit groepje bestaat dan uit minimaal 3 leerlingen.

Startmoment training

De training kan gedurende het hele schooljaar gegeven worden op diverse locaties. Om alle onderwerpen te behandelen zijn 8 lessen nodig.

Leerproces volgen

Aan het begin, halverwege (tussenevaluatie) en na de laatste training (eindevaluatie) is er contact met ouders over de voortgang en bespreken we eventuele aandachtspunten. Er is altijd overleg mogelijk.

Kosten

Een individuele training 'leren leren' door een remedial teacher kost € 67,00 per les van 45 minuten en € 46,- per les van 60 minuten als deze door een begeleider wordt gegeven. Een groepstraining kost € 270,- p.p. en bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur. Dit is inclusief lesmateriaal en evaluatiemomenten.

"Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk mogelijk maken. Dat willen wij iedereen laten ervaren!"

Emmy, directeur AFTER'S COOL

Inhoud training

Aan de hand van verschillende thema’s en praktische oefeningen, maken we jouw zoon of dochter onder meer vaardig in de top 5 leerstrategieën: jezelf overhoren, gespreid oefenen, uitgebreid doorvragen, de stof zelf uitleggen en switchen tussen methoden.

Deze training is er voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool, maar kan ook op maat worden gemaakt voor leerlingen uit de brugklas. Weten hoe je het beste kunt leren en het optimale uit jezelf kunt halen, daar gaan we mee aan de slag.

Weten hoe je het beste kunt leren geeft zelfvertrouwen

Leren leren

Met behulp van het werkboek ‘Breingeheimen Studievaardigheden’ en onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode maken we leerlingen onder deskundige begeleiding wegwijs in de verschillende leerstijlen, leermethoden en studievaardigheden. Als je weet hoe je moet leren, lukt het ook om dat zelf te doen.

Motivatie

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Onze leerlingen komen echt met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes.

Huiswerk

Na elke les krijgen de leerlingen opdrachten mee. Deze opdrachten worden tijdens de volgende les besproken en nagekeken.

Onze trainers

Onze trainingen worden gegeven door onze leukste en ervaren begeleiders of remedial teachers.

Leren leren
Motivatie
Huiswerk
Onze trainers

Vind een vestiging in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze training ‘leren leren’?
Meer weten over onze training ‘leren leren’?

Via dit formulier kan je telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Extra zelfvertrouwen in de klas.
  • Aandacht op maat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?