Executieve functies training

AFTER’S COOL helpt en ontzorgt docenten en de schoolleiding, is flexibel en professioneel en biedt maatwerk. Van subsidieaanvraag tot uitvoer en evaluatie. Een beetje onbescheiden durven we te zeggen dat we inmiddels een expert zijn in het organiseren van inhoudelijk sterke projecten op scholen. Deze leiden in bijna alle gevallen tot langdurige samenwerkingen. Als AFTER’S COOL hebben we geen ego, onze diensten zijn altijd aanvullend aan, en passend bij school.

Wij werken sinds 2008 succesvol samen met veel scholen in het VO en PO. Dit varieert van het aanbieden van projecten op maat zoals ondersteuningsprogramma’s en lentescholen of het organiseren van huiswerkbegeleiding op middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. Met bewezen effect.

"Ik heb de leerlingen zien groeien en bloeien op het gebied van studievaardigheden en in cijfers. De betrokkenheid van en korte lijntjes met de coördinator van AFTER’S COOL heb ik als heel prettig ervaren."

Marijn Wagenaar-Olden, afdelingsleider Adelbert College

Verder ontwikkelen van de executieve vaardigheden

AFTER’S COOL werkt samen met school om de executieve vaardigheden van de leerlingen verder te ontwikkelen en te versterken, direct via leerling coaching of via een training aan mentoren (inclusief mentorlessen). Op deze manier ondersteunen wij leerlingen bij bijvoorbeeld het reflecteren op en evalueren van gedrag, planning en timemanagement, maar ook bij het reguleren van emoties en het starten van een taak. Zo leggen wij samen met de leerlingen de basis voor goede studievaardigheden, waardoor zij meer grip krijgen op het schoolwerk en meer zelfvertrouwen opbouwen. Dit doen wij altijd afgestemd op de hulpvraag van school, zodat elke leerling persoonlijk en op maat geholpen wordt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van AFTER’S COOL op school?

Dan kunt u contact opnemen met:

Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Onze belofte:

  • Altijd een plan op maat.
  • Meetbaar effect.
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Dat u en de ouders het contact waarderen met een 8.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*