Intensieve toetsweekvoorbereiding

AFTER’S COOL helpt en ontzorgt docenten en de schoolleiding, is flexibel en professioneel en biedt maatwerk. Van subsidieaanvraag tot uitvoer en evaluatie. Een beetje onbescheiden durven we te zeggen dat we inmiddels een expert zijn in het organiseren van inhoudelijk sterke projecten op scholen. Deze leiden in bijna alle gevallen tot langdurige samenwerkingen. Als AFTER’S COOL hebben we geen ego, onze diensten zijn altijd aanvullend aan, en passend bij school.

Wij werken sinds 2008 succesvol samen met veel scholen in het VO en PO. Dit varieert van het aanbieden van projecten op maat zoals ondersteuningsprogramma’s en lentescholen of het organiseren van huiswerkbegeleiding op middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. Met bewezen effect.

"Ik heb de leerlingen zien groeien en bloeien op het gebied van studievaardigheden en in cijfers. De betrokkenheid van en korte lijntjes met de coördinator van AFTER’S COOL heb ik als heel prettig ervaren."

Marijn Wagenaar-Olden, afdelingsleider Adelbert College

Intensieve toetsweekvoorbereiding

Tijdens de intensieve toetsweekvoorbereiding wordt elke leerling positief, persoonlijk en op maat voorbereid op de toetsweek. Leerlingen gaan aan de slag met het maken van een effectieve toetsweekplanning, leerstrategieën en het vergroten van zelfvertrouwen en motivatie, gekoppeld aan vakinhoudelijke hulp. Leerlingen volgen begeleiding in kleine groepjes van maximaal 7 leerlingen, zodat elke leerling veel persoonlijke aandacht krijgt. De intensieve toetsweekvoorbereiding kan gedurende 1 of twee weken plaatsvinden in een schoolvakantie, of na schooltijd. Zo gaat elke leerling vol zelfvertrouwen de toetsweek in!

Wilt u meer weten over de intensieve toetsweekvoorbereiding?

Dan kunt u contact opnemen met:

Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Onze belofte:

  • Altijd een plan op maat.
  • Meetbaar effect.
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Dat u en de ouders het contact waarderen met een 8.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*