Lente- en zomerschool

AFTER’S COOL helpt en ontzorgt docenten en de schoolleiding, is flexibel en professioneel en biedt maatwerk. Van subsidieaanvraag tot uitvoer en evaluatie. Een beetje onbescheiden durven we te zeggen dat we inmiddels een expert zijn in het organiseren van inhoudelijk sterke projecten op scholen. Deze leiden in bijna alle gevallen tot langdurige samenwerkingen. Als AFTER’S COOL hebben we geen ego, onze diensten zijn altijd aanvullend aan, en passend bij school.

Wij werken sinds 2008 succesvol samen met veel scholen in het VO en PO. Dit varieert van het aanbieden van projecten op maat zoals ondersteuningsprogramma’s en lentescholen of het organiseren van huiswerkbegeleiding op middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. Met bewezen effect.

"Door de korte lijnen weet AFTER’S COOL precies wat er speelt op school en met de leerlingen die begeleid worden."

Remco Vogel, Rector Maerlant-Lyceum Den Haag

Een extra impuls met de lente- of zomerschool

In samenwerking met school organiseert AFTER’S COOL rond de meivakantie een lenteschool. In de eerste of laatste weken van de zomervakantie organiseren we zomerscholen. De lente- en zomerschool is bedoeld voor leerlingen die net buiten de boot dreigen te vallen en een extra impuls nodig hebben om toch over te gaan.

Ons doel is om de leerlingen genoeg tools mee te geven zodat ze het jaar alsnog succesvol afsluiten én het nieuwe schooljaar gemakkelijker doorkomen. Tijdens de lente- en zomerschool wordt aandacht besteedt aan inhoudelijke hulp, motivatie en het ontwikkelen van studievaardigheden (leren leren en leren plannen) waar de leerlingen op de langere termijn profijt van zullen hebben.

Het belangrijkste voor AFTER’S COOL is dat het programma volledig voldoet aan de wensen van school. We werken daarom nauw samen om het juiste programma op te zetten.

Naast een fysieke lente- of zomerschool behoort ook een online lenteschool tot de mogelijkheden. Tijdens de online lentescholen van vorig schooljaar beoordeelden de leerlingen de online begeleiding in de meivakantie met een 9 gemiddeld.

Wilt u meer weten over de Lente- en zomerscholen?

Dan kunt u contact opnemen met:

Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Onze belofte:

  • Altijd een plan op maat.
  • Meetbaar effect.
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Dat u en de ouders het contact waarderen met een 8.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*