NPO - Nationaal Programma Onderwijs

AFTER’S COOL helpt en ontzorgt docenten en de schoolleiding, is flexibel en professioneel en biedt maatwerk. Van subsidieaanvraag tot uitvoer en evaluatie. Een beetje onbescheiden durven we te zeggen dat we inmiddels een expert zijn in het organiseren van inhoudelijk sterke projecten op scholen. Deze leiden in bijna alle gevallen tot langdurige samenwerkingen. Als AFTER’S COOL hebben we geen ego, onze diensten zijn altijd aanvullend aan, en passend bij school.

Wij werken sinds 2008 succesvol samen met veel scholen in het VO en PO. Dit varieert van het aanbieden van projecten op maat zoals ondersteuningsprogramma’s en lentescholen of het organiseren van huiswerkbegeleiding op middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. Met bewezen effect.

"Ik heb de leerlingen zien groeien en bloeien op het gebied van studievaardigheden en in cijfers. De betrokkenheid van en korte lijntjes met de coördinator van AFTER’S COOL heb ik als heel prettig ervaren."

Marijn Wagenaar-Olden, afdelingsleider Adelbert College

Samen met school maken wij een plan op maat

Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) richt zich op herstel en ontwikkeling van het onderwijs tijdens en na corona. Het NPO wordt ingezet voor de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en het inhalen en goedmaken van vertragingen, bijvoorbeeld door extra begeleiding in kleine groepjes. AFTER’S COOL heeft intussen veel ervaring met het extra ondersteunen van leerlingen buiten schooltijd, bijvoorbeeld door inhaal- en ondersteuningsprogramma’s. Wij denken graag met u mee als u interesse heeft om in samenwerking met AFTER’S COOL invulling te geven aan het NPO. Wij maken samen met u een plan op maat om uw leerlingen op gebied van motivatie, zelfvertrouwen, plannen en actief leren, gekoppeld aan vakinhoudelijke hulp, extra te ondersteunen.

Wij maken samen met u een plan op maat om uw leerlingen op gebied van motivatie, zelfvertrouwen, plannen en actief leren, gekoppeld aan vakinhoudelijke hulp, extra te ondersteunen.

Wilt u meer weten over hoe wij invulling kunnen geven aan het Nationaal Programma Onderwijs?

Dan kunt u contact opnemen met:

Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Onze belofte:

  • Altijd een plan op maat.
  • Meetbaar effect.
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Dat u en de ouders het contact waarderen met een 8.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*