NPO Nationaal Programma Onderwijs

Bent u als school(leiding) geïnteresseerd in het opzetten van maatwerkprojecten, extra begeleiding voor de leerlingen? Hebben u en uw docententeam niet de rust en tijd om dit naast de lesgevende en andere taken op te pakken en vorm te geven? Of heeft u wel al een plan liggen en zoekt u een partij om de uitvoer op te pakken? Weet u van het bestaan van subsidieregelingen, maar kent u nog niet de precieze mogelijkheden om deze in te zetten op verschillende momenten in het schooljaar en voor welke doelgroepen specifiek?

"Ria, ‘onze’ remedial teacher van AFTER’S COOL, voelt als onderdeel van de school. Ze is professioneel en flexibel, brengt een enorme expertise mee en het belangrijkste: ze verricht soms wonderen met de leerlingen."

Jan Willem, directeur basisschool in Rotterdam

Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) richt zich op herstel en ontwikkeling van het onderwijs tijdens en na corona. Het NPO wordt ingezet voor de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en het inhalen en goedmaken van vertragingen, bijvoorbeeld door extra begeleiding in kleine groepjes. AFTER’S COOL heeft intussen veel ervaring met het extra ondersteunen van leerlingen buiten schooltijd, bijvoorbeeld door inhaal- en ondersteuningsprogramma’s. Wij denken graag met u mee als u interesse heeft om in samenwerking met AFTER’S COOL invulling te geven aan het NPO. Wij maken samen met u een plan op maat om uw leerlingen op gebied van motivatie, zelfvertrouwen, plannen en actief leren, gekoppeld aan vakinhoudelijke hulp, extra te ondersteunen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van AFTER’S COOL op school?

Dan kunt u contact opnemen met:

Janny van der Horst
Drs. Janny van der Horst

Remedial teacher | Coördinator RT & scholenprojecten PO

06-81407439 janny@afterscool.nl Direct appen
Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Onze belofte:

  • Altijd een plan op maat.
  • Meetbaar effect.
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Dat u en de ouders het contact waarderen met een 8.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*