Remedial teaching op school

Bent u als school(leiding) geïnteresseerd in het opzetten van maatwerkprojecten, extra begeleiding voor de leerlingen? Hebben u en uw docententeam niet de rust en tijd om dit naast de lesgevende en andere taken op te pakken en vorm te geven? Of heeft u wel al een plan liggen en zoekt u een partij om de uitvoer op te pakken? Weet u van het bestaan van subsidieregelingen, maar kent u nog niet de precieze mogelijkheden om deze in te zetten op verschillende momenten in het schooljaar en voor welke doelgroepen specifiek?

"Ria, ‘onze’ remedial teacher van AFTER’S COOL, voelt als onderdeel van de school. Ze is professioneel en flexibel, brengt een enorme expertise mee en het belangrijkste: ze verricht soms wonderen met de leerlingen."

Jan Willem, directeur basisschool in Rotterdam

Omdat niet iedere school een eigen remedial teacher heeft, of er meer behoefte aan remedial teaching is dan wordt gegeven in de school, geven wij ook remedial teaching op school. Op sommige scholen doen we dit een vooraf vastgestelde periode, op andere scholen geven we de lessen het hele schooljaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van AFTER’S COOL op school?

Dan kunt u contact opnemen met:

Janny van der Horst
Drs. Janny van der Horst

Remedial teacher | Coördinator RT & scholenprojecten PO

06-81407439 janny@afterscool.nl Direct appen
Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Onze belofte:

  • Altijd een plan op maat.
  • Meetbaar effect.
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Dat u en de ouders het contact waarderen met een 8.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*