Onze vestiging
Kralingen

Welkom bij mijn AFTER’S COOL-vestiging in Kralingen. Met veel plezier ben ik hier de coördinator. Hopelijk kan je hier al veel antwoorden op jouw vragen vinden. Wil je graag meer informatie, neem dan contact met mij op. Ik help je verder met advies, het maken van een afspraak voor een proefmiddag of een kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom op mijn vestiging in Kralingen, loop gerust eens binnen. We zitten in twee panden naast elkaar op de Adamshofstraat (‘groen en blauw’) waar gewerkt wordt in lichte en gezellige ruimtes. Het fijne aan deze vestiging is de combinatie tussen het huiselijke en persoonlijke gevoel van thuis, met de focus op het schoolwerk.

Anne Verhoeven
Anne Verhoeven MA

Vestigingscoördinator Kralingen

Beyza Turkmenoglu
Beyza Turkmenoglu

Assistent coördinator zondag Kralingen

Hannah Vollebergh
Hannah Vollebergh

Assistent coördinator Kralingen

Kralingen
Kralingen
Kralingen
Kralingen
Kralingen
Kralingen

Alle details op een rijtje

Locatie

Adamshofstraat 48, 3061 ZG Rotterdam

Contactpersoon

Anne Verhoeven

Openingstijden

Gaat open om 14:00

Telefoonnummer

06-39000842

Contact via WhatsApp

Direct appen

Routebeschrijving

"Naast de vooruitgang die ik bij mijn kind zie krijg ook ik veel tips, jullie denken echt met me mee! Altijd bereikbaar voor vragen en flexibel daar waar kan."

Moeder van Bibian

Wij leren jou zelfstandig leren

Onze deur staat altijd open voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen door warme, positieve en professionele ondersteuning. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen. Onze vestigingscoördinator staat voor jou klaar en is het vaste aanspreekpunt voor alle leerlingen, ouders en scholen. Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom bij ons!

Huiswerkbegeleiding

Met veel aandacht, een goede planning, onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode en de beste inhoudelijke hulp krijg én houd je jouw schoolwerk op de rit en haal je mooie resultaten.

Bijles

Voor je lastige vakken kan je kiezen voor een bijles en ga je aan de slag met de basis én de stof die je nu moet kunnen beheersen. Je kan al je vragen stellen en krijgt extra uitleg.

Brugklasbegeleiding

Naar de brugklas: het is een spannende stap voor elke leerling. AFTER’S COOL helpt je vol vertrouwen door dit eerste jaar en geeft je tools op het gebied van planning, studievaardigheden en aanpak van al die nieuwe vakken.

Bijles basisschool

Een bijles basisschool is gerichte aandacht voor jouw zoon of dochter op de onderdelen van school die niet altijd vanzelf gaan. Samen bepalen we waar de focus moet liggen. Meer bij rekenen of spelling of misschien juist bij begrijpend lezen of Engels?

Diagnostiek

Leren gaat soms niet vanzelf. Een leerling kan moeilijkheden in het leren ondervinden door verscheidene oorzaken. De diagnostiekafdeling van AFTER’S COOL heeft diverse onderzoeken in huis waarmee wij samen met leerlingen, ouders en school de ontwikkeling in kaart brengen.

Examenbegeleiding

Met onze intensieve examenbegeleiding bereid je je optimaal voor op je schoolexamens, jouw profielwerkstuk en het Centraal Examen. Met veel aandacht voor plannen, motivatie en inhoudelijke hulp.

Intensieve toetsweekvoorbereiding

Goed voorbereid jouw toetsweek ingaan? Start dan met onze intensieve toetsweekvoorbereiding. De ingrediënten? Een strakke planning en intensieve inhoudelijke hulp in de weken voor en tijdens de toetsweek. Lekker aan de slag voor een goed resultaat!

Lenteschool

Voor basisschoolleerlingen. In de meivakantie in kleine groepjes aan de slag met moeilijke onderwerpen of de eindtoets goed voorbereiden. Zo verstevig je de basis en werk je mogelijke achterstanden weg.

Online oefenkwartiertjes

Oefenen oefenen oefenen. Met lezen, de tafels, cijferen of Engels? Een oefenkwartiertje met een AFTER’S COOL juf helpt jouw kind een heel eind op weg. Herhalen is het sleutelwoord. Gewoon online, dus makkelijk in te plannen en lekker vanuit huis.

Remedial teaching

Juf Janny, Rianne, Naomi en nog heel veel andere AFTER’S COOL superjuffen helpen leerachterstanden te voorkomen en te repareren. Met een duidelijk handelingsplan, meetmomenten en veel contact met ouders.

Trainingen

Een goede voorbereiding op de belangrijke midden- en eindtoetsen in groep 6, 7 en 8! Of om te leren leren. En ook om een goede start te maken bij de overgang van de basisschool naar de middelbare school.

Zomerschool

Aan het einde van zomervakantie in kleine groepjes aan de slag met moeilijke onderwerpen van rekenen, taal of spelling. Zo verstevig je de basis en werk je mogelijke achterstanden weg. Dit is een fijne start van het nieuwe schooljaar.

Huiswerkbegeleiding
Bijles
Brugklasbegeleiding
Bijles basisschool
Diagnostiek
Examenbegeleiding
Intensieve toetsweekvoorbereiding
Lenteschool
Online oefenkwartiertjes
Remedial teaching
Trainingen
Zomerschool

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Kijk!

Wil je graag weten hoe een middag met mijn leerlingen eruit ziet? Ik neem je een dagje mee.

Prijzenoverzicht van onze vestiging

Wij adviseren om te starten met 3 of meer dagen huiswerk- of examenbegeleiding per week. Op die manier kunnen we veel structuur aanbrengen en veel beetpakken met de leerling. Er is sneller effect door de begeleiding op het gebied van plannen, leren leren en schoolresultaten. Wij zijn flexibel in het op- en afbouwen van het aantal dagen.

Wij hanteren bij huiswerkbegeleiding 10% broertje/zusje korting.

Bepaal jouw tarief in 30 seconden

Kies je voor basisschool of middelbare school?

In welke dienst ben je geïnteresseerd?

In welke klas zit je?

Maakt AFTER’S COOL voor jou het verschil?

Onze vestigingscoördinator staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Anne Verhoeven
Anne Verhoeven MA

Vestigingscoördinator Kralingen

06-39000842 kralingen@afterscool.nl Direct appen
Beyza Turkmenoglu
Beyza Turkmenoglu

Assistent coördinator zondag Kralingen

06-39000842 zondag@afterscool.nl Direct appen
Hannah Vollebergh
Hannah Vollebergh

Assistent coördinator Kralingen

06-39000842 kralingen@afterscool.nl Direct appen
Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Via dit formulier kan je direct een proefmiddag afspreken of een terugbelverzoek achterlaten voor Anne Verhoeven.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).

  • Meetbaar effect.

  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).

  • Meer zelfvertrouwen in de klas, blij aan de keukentafel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*