Leren met aandacht!

Enthousiast en gemotiveerd helpen we scholieren leren en vooruitkijken. Met aandacht en warmte begeleiden we leerlingen van de basis- en middelbare school naar hun volgende stap: een verschil maken voor de wereld met zelfvertrouwen en een positieve instelling.

Ieder kind verdient bij ons dezelfde kans. Dagelijks helpen wij de leerlingen met o.a. huiswerkbegeleiding, bijles, trainingen en remedial teaching, altijd op een manier die bij hen past.

Leren met aandacht!

6700+

leerlingen per jaar

22

vestigingen

8,4

waarderingscijfer

97%

slagingspercentage

"We zijn blij! Zeer persoonlijke communicatie met ouders, goede begeleiding bij het leren (overhoren en goed doorvragen), gericht ook op ‘leren leren’. Op een voor het kind prettige manier, Charlie gaat echt met plezier naar AFTER’S COOL!"

Jessica, moeder van Charlie

Leren doe je zo

We stimuleren leerlingen om altijd actief met de stof aan de slag te staan. We leren de leerlingen leren met onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen in een vertrouwde en gezellige omgeving hun schoolwerk gestructureerd kunnen maken. Al onze vestigingen zijn warm ingericht met duurzame materialen en industriële accenten.

Uitgelicht: winterschool

De kerstvakantie komt er bijna aan! En na de vakantie ook de vaak spannende tijd van de middentoetsen… Deze kerstvakantie kan je bij AFTER’S COOL werken aan een goede voorbereiding op de middentoetsen (CITO, IEP, enzovoorts). Onze enthousiaste en goed opgeleide begeleiders staan klaar om de leerlingen een leuke en leerzame tijd te geven van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 januari.

De AFTER’S COOL winterschool in het kort:

  • Dagelijks van 09.30 – 12.00 uur
  • We bieden hulp bij moeilijke toetsonderdelen zoals begrijpend lezen, rekenen en taal/spelling
  • We werken aan zelfvertrouwen
  • We vormen kleine groepjes met een vaste studiecoach
  • Kosten: € 120,- 
  • De winterschool vindt plaats bij onze AFTER’S COOL vestigingen in Oegstgeest, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam
  • Meer informatie? Femke staat klaar om te helpen via: winterschool@afterscool.nl of 06-58071283 (appen kan ook!)
Uitgelicht: winterschool

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.