Trainingen,
met zelfvertrouwen in de klas

Is de vraagstelling bij Cito lastig of is er verschil tussen Citotoetsen en methodegebonden toetsen? Vindt jouw kind het fijn om extra te oefenen met rekenen of spelling om zo meer zelfvertrouwen te krijgen? Wil jouw kind graag weten hoe je een goede samenvatting kan maken of is de overgang naar de brugklas spannend?

Onze trainingen bieden hulp bij deze en andere vragen, zelfvertrouwen is het doel. Leerlingen zijn met extra oefenen veel beter in staat op hun eigen niveau te presteren tijdens de toetsen.

Trainingen,<br />
met zelfvertrouwen in de klas

"Mijn dochter vond het prettig, ze werd uitgedaagd en heeft door alle tips en oefening veel meer zelfvertrouwen gekregen."

Paula, moeder van Sofie (11 jaar)

Extra uitleg, tips en oefenen

De toetsen op de basisschool zijn, zeker in de lagere klassen, spannend en anders dan de methodegebonden toetsen. Door aandacht te besteden aan de belangrijke onderdelen van rekenen en taal tijdens onze midden- en eindtoetstrainingen voor groep 6, 7 en 8, helpen wij het zelfvertrouwen van leerlingen te vergroten. Door middel van veel extra uitleg, tips en verschillende oefeningen, bereiden wij jouw zoon of dochter voor op deze toetsen. Ze raken bekend met de vraagstelling en komen tijdens de echte toets niet voor verrassingen te staan. Ook bereiden wij leerlingen voor op de overgang naar de brugklas en hoe zij het beste kunnen leren.

Trainingen bij AFTER’S COOL

Midden- en eindtoetstraining

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan taalonderdelen als begrijpend lezen, spelling, taalverzorging en woordenschat. Op het gebied van rekenen komen onderwerpen als getallen & bewerkingen, verhoudingen, meten & meetkunde en breuken & procenten aan bod.

Studievaardigheidstraining leren leren

Met behulp van het werkboek ‘Breingeheimen Studievaardigheden’ en onze eigen ‘Leren doe je zo-methode’ maken we leerlingen uit groep 7 en 8 onder deskundige begeleiding wegwijs in de verschillende leerstijlen, leermethoden en studievaardigheden.

Brugklastraining

Naar de middelbare school, een spannende stap! Met onze brugklastraining bereiden wij groep 8-ers hierop voor. Met diverse onderwerpen die tijdens de training aan bod komen, zoals plannen en organiseren, samenvatten en actief leren geven wij deze leerlingen handvatten voor een goede start.

AFTER’S COOL is
persoonlijk en pro-actief

AFTER’S COOL helpt leerlingen met hun schoolwerk met het beste team!

Wij hebben een sterke cultuur waar wij trots op zijn. Onze belangrijkste waarde is ‘Sunny Side up’; wij werken vanuit positiviteit. Voortdurend willen verbeteren en ontwikkelen betekent dat wij niet bang zijn om fouten te maken en wij regelmatig om feedback vragen. Dat willen wij ook graag aan onze leerlingen leren, want goed voorbeeld…

Wij zijn warm en betrokken; wij coachen leerlingen met liefde door hun schooltijd heen. Wij zetten graag een stap extra en dat merken leerlingen en hun ouders. Wij nemen enthousiaste en betrokken mensen aan en leiden al onze medewerkers – van vestigingscoördinator tot begeleider en van remedial teacher tot projectcoördinator – op tot positieve coaches.

AFTER’S COOL is een platte organisatie, hierdoor kunnen wij snel schakelen en heel dicht blijven bij wat ouders en scholen graag willen zien.

 

Vind een vestiging in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze trainingen?
Meer weten over onze trainingen?

Via dit formulier kan je telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Extra zelfvertrouwen bij de toetsen en in de klas.
  • Kleine groepjes, veel individuele aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?