Bijles bedrijfseconomie,
geen vraag is ons te gek

Vind jij die balans, winst- en verliesrekening maar ingewikkeld? Blijf jij de verschillende rechtspersonen maar googlen? Heb jij moeite met het wiskundige gedeelte van bedrijfseconomie? Of vind je het juist lastig om de theorie echt goed te begrijpen? Zijn er bepaalde onderdelen waar jij hulp bij kan gebruiken, zoals marketing, personeelsbeleid of investeringen en financieren? Of is het juist het hele vak bedrijfseconomie waar jij graag ondersteuning bij wil?

Dan ben jij voor een bijles bedrijfseconomie bij AFTER’S COOL aan het juiste adres! Onze gespecialiseerde begeleiders helpen jou om goed te worden in dit vak, om te werken aan een bepaald onderwerp van bedrijfseconomie waar jij over struikelt of om een achterstand weg te werken.

Bijles bedrijfseconomie,<br />
geen vraag is ons te gek

Bijles bedrijfseconomie op een rijtje

Intake

We beginnen met een kennismaking waarin je met de coördinator overlegt bij welk onderdeel van bedrijfseconomie jij extra hulp kan gebruiken.

Plan op maat

In een op maat gemaakt plan staat precies waar we de focus op gaan leggen om dat ‘Oh, werkt dat zo?!’-moment zo snel mogelijk te kunnen ervaren.

Structureel of flexibel

Jij bepaalt wanneer de bijles bedrijfseconomie voor jou het beste uitkomt. We leggen een wekelijks moment voor je vast of geven het een meer flexibele invulling als jij dat liever wil.

1-op-1

Samen met één van onze begeleiders ga jij een uur tot anderhalf uur aan de slag. Onze begeleiders zijn allemaal hoogopgeleide mensen en in dit geval, tijdens een bijles Bedrijfseconomie, uiteraard ontzettend sterk in het vak.

Uitleg en tips

Op al je inhoudelijke vragen heeft de begeleider een antwoord. Ook zal hij/zij jou helpen bij het maak- en leerwerk en bij de voorbereiding van toetsen. Voor je naar huis gaat kan je rekenen op tips en aandachtspunten.

Toetsvoorbereiding

Toetsen worden op minimaal drie momenten voorbereid. Op deze manier kunnen we de leerstof goed verdelen en is er genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Verdieping binnen een bijles bedrijfseconomie

Bijles bedrijfseconomie wordt regelmatig ingezet om te helpen bij de doorstroom van bijvoorbeeld havo naar vwo of om een bepaald gemiddelde te halen. Ook ter voorbereiding op de toelating tot een bepaalde studie kunnen wij je helpen.

Leerproces volgen en evalueren

Je leerproces houden wij samen bij. Aan het einde van elke bijles bedrijfseconomie brengen we samen in kaart hoe het is gegaan en waar de aandachtspunten liggen. Dit laten we ook regelmatig aan je ouders weten.

Stapje extra

Wil jij heel goed voorbereid je toets bedrijfseconomie ingaan? Wil jij er alles uit halen wat erin zit? Een bijles kun je goed inzetten om nét dat stapje extra te zetten voor je toets en nog mooiere resultaten te halen.

"Goede communicatie en hele fijne begeleiding. Er wordt snel geschakeld en meegedacht. De professionaliteit overtrof al onze verwachtingen."

Steven, vader Maxwell (15 jaar)

Een bijles bedrijfseconomie is altijd met een motiverende en positieve insteek

Onze gespecialiseerde begeleiders helpen jou om goed te worden in bedrijfseconomie, om te werken aan onderwerpen, zoals obligaties, solvabiliteit of cashflow, waar jij over struikelt of om een achterstand weg te werken. Het is raadzaam om een vast aantal bijlessen in te plannen, zodat we jou goed op weg kunnen helpen. Tijdens een bijles bedrijfseconomie ga jij 1-op-1 op een intensieve manier aan de slag met onderwerpen rondom bedrijven en kan jij hier al je vragen over stellen. Dit gebeurt op onze vestigingen, op school of online. Kom je naar ons toe, dan kan jij een rustige en fijne werkomgeving verwachten.

Onze begeleiders werken tijdens de bijles bedrijfseconomie volgens een duidelijke aanpak, zijn altijd positief en helpen jou bij het verbeteren van je kennis en schoolresultaten. Ook het verbeteren van motivatie en zelfvertrouwen zijn belangrijke factoren in dit proces. Wij geven sinds 1999 bijles bedrijfseconomie (voorheen M&O) en hebben dan ook al veel leerlingen met succes geholpen.

Hoe gaat een bijles bij AFTER’S COOL?

15:00 uur

Plan van aanpak maken, doelen stellen en telefoon aan de kant.

15:05 uur

Stof bespreken en ruimte om vragen te stellen.

15:30 uur

Bespreken hoe te leren, oefenen met opdrachten en overhoren.

15:50 uur

Evalueren en zelfreflectie. Tops: wat gaat al goed? Tips: wat nog extra oefenen?

15:55 uur

Planning maken voor de volgende bijles(sen) en verslag naar ouders.

16:00 uur

Vrolijk en voldaan naar huis!

Wij helpen jou inhoudelijk verder

Met onze werkwijze zorgen we samen voor een duidelijke aanpak, betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen.

Leren doe je zo!

In de bijles stimuleren we jou om actief met de stof aan de slag te gaan met effectieve, persoonlijke leerstrategieën met behulp van onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman. Zo gaat het leren makkelijker en efficiënter.

Mobiel opzij, aandacht erbij

Telefoons kunnen voor veel afleiding zorgen. Om je goed te kunnen concentreren, leggen we tijdens de bijles de telefoon weg. We merken dat dit meer rust geeft tijdens het leren.

Motivatie en zelfvertrouwen

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor jouw motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Onze leerlingen komen echt met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes. Een bijles kan ervoor zorgen dat je zekerder in je schoenen staat, omdat je extra tijd en aandacht hebt besteed aan wat je lastig vindt.

Jouw begeleiders

Onze gemotiveerde en enthousiaste begeleiders geven jou met veel kennis en plezier bijlessen. Dit zijn meestal universitaire studenten, die wij opleiden tot goede, professionele begeleiders middels een uitgebreid opleidingstraject. Zij kunnen jou helpen bij al jouw schoolvakken. Omdat er in een bijles nauw wordt samengewerkt, vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen jullie. Uiteraard houden we hier rekening mee, zodat jij een fijne én leerzame bijles hebt!

Leren doe je zo!
Mobiel opzij, aandacht erbij
Motivatie en zelfvertrouwen
Jouw begeleiders

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze bijles bedrijfseconomie?
Meer weten over onze bijles bedrijfseconomie?

Via dit formulier kan je direct telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Bijlessen zijn op korte termijn en flexibel in te plannen.
  • We zorgen voor de beste match, inhoudelijk en persoonlijk.
  • Betere cijfers, meer zelfvertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?