Zomerschool, een goede start van het schooljaar

‘Op de middelbare school wil ik graag goed starten, maar ik maak me wel zorgen om al die vakken en dat huiswerk.’ ‘Ik vond rekenen al lastig en nu heb ik ook best veel uitleg van de juf gemist.’ Of heeft jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug nodig om met zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar te beginnen?

Om deze hulpvragen te kunnen beantwoorden organiseren wij de AFTER’S COOL Zomerschool aan het eind van de zomervakantie. Dit doen wij voor alle basisschoolleerlingen en eersteklassers die een inhaalslag willen maken en met een vliegende start het nieuwe schooljaar willen beginnen. Aansluitend op de Zomerschool kan je dan bij ons starten met bijles of, als je naar de middelbare school gaat, met huiswerkbegeleiding. Zo begin je het schooljaar goed en blijf je meteen bij!

Zomerschool, een goede start van het schooljaar

Hoe ziet de Zomerschool bij AFTER’S COOL eruit?

Zomervakantie

De Zomerschool is voor leerlingen van de basisschool en eersteklassers en vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie. In de regio midden is dat van maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus en in de regio noord (Amsterdam) van maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus.

Dagelijks

De leerlingen gaan dagelijks aan de slag van 09.30 – 12.00 uur.

Op maat

We bieden hulp bij de moeilijke onderwerpen van rekenen, taal of spelling met een plan op maat.

Kleine groepjes

We vormen kleine groepjes met een vaste studiecoach voor leerlingen uit groep 7, 8 en de eerste klas. Voor jongere kinderen bieden we een individueel traject aan.

Terugkoppeling

Als ouder krijg je een evaluatie aan het einde van de Zomerschool.

Serieus plezier

We gaan de hele week serieus aan de slag, maar plezier is uiteraard ook heel belangrijk!

Kosten

De kosten zijn € 220,- voor 1 week (voor AFTER'S COOL leerlingen 10% korting).

Locatie

De Zomerschool vindt op onze eigen AFTER’S COOL vestigingen in Oegstgeest, Wassenaar, Den Haag, Delft, Rotterdam (in Hillegersberg en Kralingen) en Amsterdam plaats.

"Alleen maar lof; wij zijn al bekend sinds de basisschool. Wij komen graag altijd bij jullie terug, Ana voelt zich thuis bij AFTER'S COOL."

Ouders van Ana

Vol vertrouwen het nieuwe schooljaar in

Tijdens de Zomerschool krijg je in een klein groepje begeleiding van één van onze AFTER’S COOL studiecoaches. Bij de start maak je met de coördinator een plan op maat voor de gehele week. Hierin staat waaraan je gaat werken en hoe je dit gaat doen. Uiteraard stellen we bij het maken van het plan een mooi doel op, zodat je eind van de week kunt vieren dat je je doel hebt behaald.

Door de inhaalslag die je maakt tijdens de Zomerschool begin je goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar. Onze enthousiaste en goed opgeleide studiecoaches staan klaar om je een leuke en leerzame tijd te geven. Na de Zomerschool kunnen wij goed advies geven over welke vervolgstappen bijdragen aan een goede start van het nieuwe schooljaar. Zo start je het nieuwe schooljaar met zelfvertrouwen en motivatie.

Ons succes zit al ruim 21 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk mogelijk maken. Dat willen wij iedereen laten ervaren, zelfs in de zomer!

Na de Zomerschool kan je starten met

Huiswerkbegeleiding

Met veel aandacht, een goede planning, onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode en de beste inhoudelijke hulp krijg én houd je jouw schoolwerk op de rit en haal je mooie resultaten.

Bijles

Voor je lastige vakken kan je kiezen voor een bijles en ga je aan de slag met de basis én de stof die je nu moet kunnen beheersen. Je kan al je vragen stellen en krijgt extra uitleg.

Bijles basisschool

Een bijles basisschool is gerichte aandacht voor jouw zoon of dochter op de onderdelen van school die niet altijd vanzelf gaan. Samen bepalen we waar de focus moet liggen. Meer bij rekenen of spelling of misschien juist bij begrijpend lezen of Engels?

Remedial teaching

Juf Janny, Rianne, Naomi en nog heel veel andere AFTER’S COOL superjuffen helpen leerachterstanden te voorkomen en te repareren. Met een duidelijk handelingsplan, meetmomenten en veel contact met ouders.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Direct contact over de Zomerschool?

Wil je meer informatie over de Zomerschool die in de laatste week van de zomervakantie plaatsvindt? Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar zomerschool@afterscool.nl. Isabella zal dan contact opnemen.

Isabella van der Toorn-Klootwijk
Isabella van der Toorn-Klootwijk BEd.

Coördinator scholenprojecten PO

06-28430379 isabella@afterscool.nl Direct appen
Meer weten over de AFTER’S COOL Zomerschool?
Meer weten over de AFTER’S COOL Zomerschool?

Onze beloften:

We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).

  • Leerlingen leren leren en plannen met onze ‘Leren doe je zo’-methode.
  • Leerlingen vinden het fijn om te komen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?