Bijles Frans,
geen vraag is ons te gek

Vind jij de Franse zinsvolgorde maar gek? Snap jij niet waarom Fransen op drie verschillende manieren vragen stellen? Ben je het overzicht kwijt van al die onregelmatige werkwoorden? Blijven al die signaalwoorden maar niet hangen? Of heb je misschien wel moeite met het schrijven van een nette brief in het Frans?

Tijdens een bijles Frans werken we hier met jou aan! Samen met een begeleider, die specialist is in het vak Frans, ga jij intensief met de stof aan de slag. Tijdens een bijles Frans wordt er veel geoefend en is er ruimte om al je vragen te stellen.

Bijles Frans,<br />
geen vraag is ons te gek

Bijles Frans op een rijtje

Intake

Tijdens een intakegesprek brengt de coördinator jouw behoeften in kaart. Wil je graag oefenen met lezen, schrijven of spreken in het Frans? Of heb je hulp nodig bij het vervoegen van werkwoorden?

Plan op maat

Samen maken wij een plan dat helemaal aansluit op je wensen en behoeftes. Er staat onder andere in hoe we jouw doelen kunnen gaan behalen. We werken toe naar het ‘Oh, werkt dat zo?!’-moment.

Structureel of flexibel

Bijles Frans wordt van te voren op een vast moment in je schoolweek ingepland. Vind jij het fijner om flexibel af te spreken, dan kan dat ook.

1-op-1

Je wordt gekoppeld aan een begeleider die goed bij jou past. Jullie werken 1-op-1 een uur lang aan de stof. Soms duurt een bijles in overleg iets langer.

Uitleg en tips

Tijdens een bijles Frans kan jij al je vragen stellen. De begeleider helpt jou ook bij het voorbereiden van een toets en zal altijd extra tips en aandachtspunten aan je meegeven, zodat je zelf verder kunt.

Toetsvoorbereiding

Toetsen voor Frans worden op minimaal drie momenten voorbereid. Op deze manier kunnen we de leerstof goed verdelen en is er genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Verdieping

Voor leerlingen die willen excelleren zijn bijlessen ook erg geschikt. Ze worden regelmatig gebruikt om de doorstroom naar een hoger niveau of vervolgstudie mogelijk te maken.

Leerproces volgen en evalueren

Jouw voortgang wordt bijgehouden met behulp van ons eigen leerlingvolgsysteem. We koppelen na iedere bijles Frans terug aan jouw ouders hoe de bijles is gegaan, wat we hebben afgesproken en wat de aandachtspunten zijn.

Stapje extra

Wil jij heel goed voorbereid je Frans toets ingaan? Wil jij er alles uit halen wat erin zit? Een bijles kun je goed inzetten om nét dat stapje extra te zetten voor een belangrijke of omvangrijke toets en nog mooiere resultaten te halen.

"Goede communicatie en hele fijne begeleiding. Er wordt snel geschakeld en meegedacht. De professionaliteit overtrof al onze verwachtingen."

Steven, vader Maxwell (15 jaar)

Een bijles Frans is altijd met een motiverende en positieve insteek

Samen met een begeleider, die specialist is in het vak Frans, ga jij intensief met de stof aan de slag. Achterstanden kunnen worden weggewerkt en je legt een basis voor de rest van je schooltijd en daarna. Tijdens een bijles Frans wordt er veel geoefend en is er ruimte om al je vragen te stellen. We gaan er vanuit dat jij na een periode van een aantal vaste bijlessen zelf weer verder kan.

Je kunt van de begeleider een positieve en persoonlijke benadering verwachten tijdens de bijles Frans. In een fijne en rustige werkomgeving zijn jullie samen bezig om betere schoolresultaten te behalen en om je motivatie en zelfvertrouwen te verbeteren. Bijles Frans geven wij met succes al sinds 1999 aan veel leerlingen van allerlei verschillende niveaus.

Hoe gaat een bijles bij AFTER’S COOL?

15:00 uur

Plan van aanpak maken, doelen stellen en telefoon aan de kant.

15:05 uur

Stof bespreken en ruimte om vragen te stellen.

15:30 uur

Bespreken hoe te leren, oefenen met opdrachten en overhoren.

15:50 uur

Evalueren en zelfreflectie. Tops: wat gaat al goed? Tips: wat nog extra oefenen?

15:55 uur

Planning maken voor de volgende bijles(sen) en verslag naar ouders.

16:00 uur

Vrolijk en voldaan naar huis!

Wij helpen jou inhoudelijk verder

Met onze werkwijze zorgen we samen voor een duidelijke aanpak, betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen.

Leren doe je zo!

In de bijles stimuleren we jou om actief met de stof aan de slag te gaan met effectieve, persoonlijke leerstrategieën met behulp van onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman. Zo gaat het leren makkelijker en efficiënter.

Mobiel opzij, aandacht erbij

Telefoons kunnen voor veel afleiding zorgen. Om je goed te kunnen concentreren, leggen we tijdens de bijles de telefoon weg. We merken dat dit meer rust geeft tijdens het leren.

Motivatie en zelfvertrouwen

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor jouw motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Onze leerlingen komen echt met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes. Een bijles kan ervoor zorgen dat je zekerder in je schoenen staat, omdat je extra tijd en aandacht hebt besteed aan wat je lastig vindt.

Jouw begeleiders

Onze gemotiveerde en enthousiaste begeleiders geven jou met veel kennis en plezier bijlessen. Dit zijn meestal universitaire studenten, die wij opleiden tot goede, professionele begeleiders middels een uitgebreid opleidingstraject. Zij kunnen jou helpen bij al jouw schoolvakken. Omdat er in een bijles nauw wordt samengewerkt, vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen jullie. Uiteraard houden we hier rekening mee, zodat jij een fijne én leerzame bijles hebt!

Leren doe je zo!
Mobiel opzij, aandacht erbij
Motivatie en zelfvertrouwen
Jouw begeleiders

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Meer weten over onze bijles Frans?
Meer weten over onze bijles Frans?

Via dit formulier kan je direct telefonisch contact hebben met een vestiging naar keuze.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).
  • Bijlessen zijn op korte termijn en flexibel in te plannen.
  • We zorgen voor de beste match, inhoudelijk en persoonlijk.
  • Betere cijfers, meer zelfvertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe helpen we je verder met jouw vraag over [dienst]?