Coaching en studiebegeleiding

AFTER’S COOL helpt en ontzorgt docenten en de schoolleiding, is flexibel en professioneel en biedt maatwerk. Van subsidieaanvraag tot uitvoer en evaluatie. Een beetje onbescheiden durven we te zeggen dat we inmiddels een expert zijn in het organiseren van inhoudelijk sterke projecten op scholen. Deze leiden in bijna alle gevallen tot langdurige samenwerkingen. Als AFTER’S COOL hebben we geen ego, onze diensten zijn altijd aanvullend aan, en passend bij school.

Wij werken sinds 2008 succesvol samen met veel scholen in het VO en PO. Dit varieert van het aanbieden van projecten op maat zoals ondersteuningsprogramma’s en lentescholen of het organiseren van huiswerkbegeleiding op middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. Met bewezen effect.

"Ik heb de leerlingen zien groeien en bloeien op het gebied van studievaardigheden en in cijfers. De betrokkenheid van en korte lijntjes met de coördinator van AFTER’S COOL heb ik als heel prettig ervaren.

Marijn Wagenaar-Olden, afdelingsleider Adelbert College

Coaching en studiebegeleiding als extra hulp bij plannen

Voor meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Studenten en leerlingen hebben soms veel moeite met plannen en komen hierdoor in de knel met het indelen van hun tijd. In samenwerking met verschillende VO, MBO en HBO-scholen gaan coaches van AFTER’S COOL wekelijks langs op school om studenten extra te begeleiden bij het aanleren van en oefenen met planvaardigheden. Daarbij geven we handvatten om de planning ook daadwerkelijk te kunnen volgen. Ook hebben wij ervaring met coaching op het gebied van de overige executieve functies. Inhoudelijke begeleiding voor bijvoorbeeld vakken als rekenen en Nederlands is ook mogelijk.

Een goede samenwerking met contactpersonen op school vinden wij erg belangrijk. Wekelijks ontvangen studieloopbaanbegeleiders en mentoren daarom een update en er is veel ruimte voor overleg. We coachen studenten zowel fysiek als online.

Wilt u meer weten over coaching en studiebegeleiding?

Dan kunt u contact opnemen met:

Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Onze belofte:

  • Altijd een plan op maat.
  • Meetbaar effect.
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Dat u en de ouders het contact waarderen met een 8.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*