Inhaal- en ondersteuningsprogramma

AFTER’S COOL helpt en ontzorgt docenten en de schoolleiding, is flexibel en professioneel en biedt maatwerk. Van subsidieaanvraag tot uitvoer en evaluatie. Een beetje onbescheiden durven we te zeggen dat we inmiddels een expert zijn in het organiseren van inhoudelijk sterke projecten op scholen. Deze leiden in bijna alle gevallen tot langdurige samenwerkingen. Als AFTER’S COOL hebben we geen ego, onze diensten zijn altijd aanvullend aan, en passend bij school.

Wij werken sinds 2008 succesvol samen met veel scholen in het VO en PO. Dit varieert van het aanbieden van projecten op maat zoals ondersteuningsprogramma’s en lentescholen of het organiseren van huiswerkbegeleiding op middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. Met bewezen effect.

"Door de korte lijnen weet AFTER’S COOL precies wat er speelt op school en met de leerlingen die begeleid worden."

Remco Vogel, Rector Maerlant-Lyceum Den Haag

Een programma op maat om te werken aan de opgelopen achterstanden

Tijdens de coronacrisis zijn lessen uitgevallen en hebben de leerlingen thuisonderwijs en onderwijs op afstand gevolgd. AFTER’S COOL denkt graag mee met scholen voor een programma op maat om te werken aan de opgelopen achterstanden. Leerlingen starten het ondersteuningsprogramma met een intakegesprek en vullen een vakinhoudelijke zelfscan in. Aan de hand van deze informatie, aangevuld met input van vakdocenten en mentoren, wordt het te volgen traject in samenwerking met de leerling bepaald. Voorbeelden van deze trajecten zijn vakinhoudelijke bijspijkertrajecten in de vorm van een bijlesprogramma, tweewekelijkse begeleiding op gebied van leren leren, plannen en vakinhoudelijke hulp of een kort intensief traject in de vorm van een herfst- , winter of lenteschool in een schoolvakantie. Doelen voor de leerlingen zijn: goede (examen)resultaten en een effectieve werkhouding.

Wilt u meer weten over het inhaal- en ondersteuningsprogramma?

Dan kunt u contact opnemen met:

Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Onze belofte:

  • Altijd een plan op maat.
  • Meetbaar effect.
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Dat u en de ouders het contact waarderen met een 8.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*