Inhaal- en ondersteuningsprogramma

Bent u als school(leiding) geïnteresseerd in het opzetten van maatwerkprojecten, extra begeleiding voor de leerlingen? Hebben u en uw docententeam niet de rust en tijd om dit naast de lesgevende en andere taken op te pakken en vorm te geven? Of heeft u wel al een plan liggen en zoekt u een partij om de uitvoer op te pakken? Weet u van het bestaan van subsidieregelingen, maar kent u nog niet de precieze mogelijkheden om deze in te zetten op verschillende momenten in het schooljaar en voor welke doelgroepen specifiek?

"Ik waardeer het dat jullie tijdens de lockdown in vrij korte tijd de omschakeling konden maken van live naar online les. Een mooi proces waar jullie trots op kunnen zijn."

Paola Frau, intern begeleider Christelijke Basisschool Leyenburg

Een goed verloop van het schooljaar voor de leerlingen

Het doel van het programma is een goed verloop van het schooljaar voor de leerlingen. Tijdens de coronacrisis hebben de leerlingen onderwijs op afstand gevolgd. In het programma wordt gewerkt aan de opgelopen achterstanden. De begeleiding biedt leerlingen een mogelijkheid om achterstanden bij te werken.

Het is van belang dat onze begeleiding goed aansluit bij de wensen van school en dat school goed op de hoogte is van wat er gebeurt in de begeleiding. We vinden het om die reden belangrijk om korte lijntjes te hebben. Door regelmatig overleg met de betrokken groepsleerkracht kunnen we een zo goed mogelijke aanvulling bieden op het door school aangeboden onderwijsprogramma.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van AFTER’S COOL op school?

Dan kunt u contact opnemen met:

Janny van der Horst
Drs. Janny van der Horst

Remedial teacher | Coördinator RT & scholenprojecten PO

06-81407439 janny@afterscool.nl Direct appen
Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Onze belofte:

  • Altijd een plan op maat.
  • Meetbaar effect.
  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).
  • Dat u en de ouders het contact waarderen met een 8.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*