Onze vestiging
Oostzeedijk Beneden

Welkom bij mijn AFTER’S COOL-vestiging in Kralingen. Hopelijk kan je hier al veel antwoorden op jouw vragen vinden. Wil je graag meer informatie, neem dan contact met mij op en ik help je verder met advies, het maken van een afspraak voor een proefmiddag of een kennismakingsgesprek.

Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom op mijn vestiging in Kralingen, loop gerust eens binnen. We zitten op een prachtige locatie op de Oostzeedijk Beneden waar gewerkt wordt in huiselijke, lichte en gezellige ruimtes.

Thomas van Steenbergen
Thomas van Steenbergen MA

Vestigingscoördinator Oostzeedijk Beneden

Oostzeedijk Beneden
Oostzeedijk Beneden
Oostzeedijk Beneden
Oostzeedijk Beneden
Oostzeedijk Beneden

Alle details op een rijtje

Locatie

Oostzeedijk Beneden 105, 3061 VP Rotterdam

Contactpersoon

Thomas van Steenbergen

Openingstijden

Gaat open om 14:00

Telefoonnummer

06-38077793

Contact via WhatsApp

Direct appen

Routebeschrijving

"Ik vind het altijd super gezellig bij AFTER'S COOL. En ik heb altijd het idee dat ik veel gedaan krijg en goed ben voorbereid op mijn toetsweken."

Thomas (5 havo)

Leren met aandacht!

Onze vestigingscoördinator staat voor jou klaar en is het vaste aanspreekpunt voor alle leerlingen, ouders en scholen en het vaste team begeleiders. Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom bij ons voor warme, positieve en professionele ondersteuning! Wij verzorgen dagelijks huiswerkbegeleiding en bijlessen. Onze vestiging aan de Oostzeedijk Beneden is volledig toegespitst op de behoeftes van bovenbouwleerlingen van de middelbare school.

Huiswerkbegeleiding

Met veel aandacht, een goede planning, onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode en de beste inhoudelijke hulp krijg én houd je jouw schoolwerk op de rit en haal je mooie resultaten.

Bijles

Voor je lastige vakken kan je kiezen voor een bijles en ga je aan de slag met de basis én de stof die je nu moet kunnen beheersen. Je kan al je vragen stellen en krijgt extra uitleg.

Brugklasbegeleiding

Naar de brugklas: het is een spannende stap voor elke leerling. AFTER’S COOL helpt je vol vertrouwen door dit eerste jaar en geeft je tools op het gebied van planning, studievaardigheden en aanpak van al die nieuwe vakken.

Examenbegeleiding

Met onze intensieve examenbegeleiding bereid je je optimaal voor op je schoolexamens, jouw profielwerkstuk en het Centraal Examen. Met veel aandacht voor plannen, motivatie en inhoudelijke hulp.

Intensieve toetsweekvoorbereiding

Goed voorbereid jouw toetsweek ingaan? Start dan met onze intensieve toetsweekvoorbereiding. De ingrediënten? Een strakke planning en intensieve inhoudelijke hulp in de weken voor en tijdens de toetsweek. Lekker aan de slag voor een goed resultaat!

Huiswerkbegeleiding
Bijles
Brugklasbegeleiding
Examenbegeleiding
Intensieve toetsweekvoorbereiding

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Kijk!

Hoe onze Kralingse AFTER’S COOL vestiging eruit ziet waar we veel bovenbouwleerlingen van verschillende Rotterdamse scholen helpen. Deze leerlingen hebben over het algemeen soortgelijke piekmomenten in het jaar, aangezien zij voornamelijk proefwerkweken hebben en minder tussentijdse toetsmomenten dan onderbouwleerlingen. De rust en structuur op deze vestiging bieden een ideale werkomgeving voor de bovenbouw- en examenleerlingen om deze belangrijke toetsen voor te bereiden.

Prijzenoverzicht van onze vestiging

Wij adviseren om te starten met 3 of meer dagen huiswerk- of examenbegeleiding per week. Op die manier kunnen we veel structuur aanbrengen en veel beetpakken met de leerling. Er is sneller effect door de begeleiding op het gebied van plannen, leren leren en schoolresultaten. Wij zijn flexibel in het op- en afbouwen van het aantal dagen.

Wij hanteren bij huiswerkbegeleiding 10% broertje/zusje korting.

Bepaal jouw tarief in 30 seconden

Kies je voor basisschool of middelbare school?

In welke dienst ben je geïnteresseerd?

In welke klas zit je?

Maakt AFTER’S COOL voor jou het verschil?

Onze vestigingscoördinator staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Thomas van Steenbergen
Thomas van Steenbergen MA

Vestigingscoördinator Oostzeedijk Beneden

06-38077793 benedenoostzeedijk@afterscool.nl Direct appen
Liever contact via dit contactformulier?
Liever contact via dit contactformulier?

Via dit formulier kan je direct een proefmiddag afspreken of een terugbelverzoek achterlaten voor Thomas van Steenbergen.

Onze belofte:

  • We reageren binnen 24 uur (op werkdagen).

  • Meetbaar effect.

  • Eigen methode (Leren doe je zo, gebaseerd op de bewezen effectieve leerstrategieën).

  • Meer zelfvertrouwen in de klas, blij aan de keukentafel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*