Onze vestiging
Voetbalclub ADO Den Haag

Aan het begin van seizoen 2009-2010 is AFTER’S COOL de samenwerking aangegaan met eredivisieclub ADO Den Haag. Wij verzorgen elke dinsdag en donderdag op het jeugdcomplex ‘De Aftrap’ huiswerkbegeleiding voor de jeugdteams van ADO Den Haag. Immers: ‘Huiswerk moet, voetballen mag!’.

Wilco Jacobs
Wilco Jacobs

Vestigingscoördinator ADO Den Haag

Voetbalclub ADO Den Haag
Voetbalclub ADO Den Haag
Voetbalclub ADO Den Haag
Voetbalclub ADO Den Haag
Voetbalclub ADO Den Haag

Alle details op een rijtje

Locatie

Meester P. Droogleever Fortuynweg 16, 2533 SR Den Haag

Contactpersoon

Wilco Jacobs

Openingstijden

Telefoonnummer

071-7900040

Contact via WhatsApp

Direct appen

Routebeschrijving

Array

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier
Serieus plezier

Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert
Coaching die verbindt en motiveert

Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat

Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen, voor nu en later
Zelfvertrouwen, voor nu en later

Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Prijzenoverzicht van onze vestiging

Wij adviseren om te starten met 3 of meer dagen huiswerk- of examenbegeleiding per week. Op die manier kunnen we veel structuur aanbrengen en veel beetpakken met de leerling. Er is sneller effect door de begeleiding op het gebied van plannen, leren leren en schoolresultaten. Wij zijn flexibel in het op- en afbouwen van het aantal dagen.

Wij hanteren bij huiswerkbegeleiding 10% broertje/zusje korting.

Bepaal jouw tarief in 30 seconden

Kies je voor basisschool of middelbare school?

In welke dienst ben je geïnteresseerd?

In welke klas zit je?